Spelttihelmirisottoa, pekonia ja vihreitä linssejä yrttiöljyssä
Petite Rose
Petite Rose
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 annosta
  • 2 Varsiselleri
  • 2 1/2 dl Spelttihelmiä
  • 2 rkl Oliiviöljyä
  • 200 g Parsakaali
  • 6 dl Kasvislientä
  • 2 dl Raastettua parmesaania
  • 285 g Syöntivalmiita Vihreitä Linssejä
  • 4 rkl öljyä
  • 1 dl Hienonnettua Tuoretta Persiljaa
  • 2 rkl Pinjansiemeniä
  • 1 Valkosipulinkynsi
  • Suolaa
  • Pippuria
  • Sokeria
  • 240 g Pekonia
  • Persiljaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.