Sri lankalaiset kalapyörykät ja tomaattichutney
Muista syödä välillä...
Muista syödä välillä...
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 keskikokoista perunaa
  • 1 iso sipuli
  • 1-2 valkosipulin kynttä
  • 1 punainen chilipalko
  • 1-2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 1-2 rkl rypsiöljyä
  • 2-3 cm:n pala kanelitankoa
  • 1 mausteneilikka
  • 200 g esikypsennettyä ruodotonta & nahatonta lohta (esim. loimulohta) tai 1 prk säilyketonnikalaa
  • 1 tl soijakastiketta
  • 0,5 tl suolaa
  • 0,5 tl mustapippuria
  • hieman chilijauhetta
  • noin 1,5 dl vettä
  • 4-5 rkl vehnäjauhoja
  • 0,5 tl kurkumaa
  • 0,25 tl suolaa
  • korppujauhoja
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 0,5 dl rypsiöljyä
  • 4-5 cm:n pätkä kanelitankoa
  • 3 mausteneilikkaa 0,5 tl jauhettua juustokuminaa
  • 3-4 currylehteä
  • 1 tl sinapinsiemeniä
  • 0,5-1 tl chilijauhetta
  • 1 tl kurkumaa
  • 2-3 rkl tummaa sokeria
  • 0,5-1 tl suolaa
  • 500 g tomaattimurskaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.