J. o. u. l. p. a. k. e. t. i. n. j. s. ö. y. K. v. r. h. m. ä. E. P. d. N. ). H. M. 2. 1. /. 3. 4. 5. 0. g. (. C. V. c. S. L. ,. 7. -. 6. A. T. R. 8. 9. d l. t l. c m
Ulkonäöstään huolimatta kakku on todella hyvää, täyttävää ja makean/suklaanhimon taltuttavaa. Kakku ei kyllä näytä mitenkään kauniilta ja saisihan siitä koristemalla hienon, mutta meikäläisen prioriteettina on saada kakkua nopeasti suuhun, niin ei siinä sen kummempia ehdi koristelemaan
Tämä taisi olla hieman liian makea meidän muksujen suuhun, mutta me aikuiset kyllä tykkäsimme. Ja kun pakastimesta vielä marjoja löytyy, niin ei kun hyvää ohjetta muistelemaan
Paista kieltä pannulla pienessä tilkassa oliiviöljyä sen verran että pinta saa kauniin värin. Trajoa tillikastikkeen ja keitettyjen tai paistettujen perunoiden kera
Bircher-mysli sopiikin puuronvihaajalle, joka vain haaveilee terveellisemmistä aamuista. Sörsseli onkin erinomainen kiireisen aamun pelastus, koska kaiken kokkailun voi ja pitääkin tehdä jo edeltävänä iltana
A. s. i. a. l. e. v. ä. t. I. h. d. y. K. k. n. p. o. m. u. r. L. ,. V. ö. M. j. N. O. -. E. g. 2. 5. P. f. b. R. S. H. D. 1. 4. 0. (. ). T. 7. 6. +. 3. 8. d l. t l
Grillailuilta jääneen rucolavoin ja perunoiden kanssa tarjottuna hurjan hyvää. Leikkaa reunasilavaan poikkiviiltoja, jotta kyljykset eivät käpristy paistettaessa
Jatka sekoittamista nuolijalla, kunnes jauhot on käännelty kunnolla taikinan sekaan. Ohjeen olen löytänyt Pistin parastani -blogista, ja meillä tätä tehdään pitkin vuotta jäisistä mustikoista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.