Täytteessäkin suklaata. Kermaan sulatettua suklaata päälle. 150 g tummaa suklaata (sulata voi ja suklaa kattilassa, anna jäähtyä). 250 g tummaa suklaata (tai maitosuklaata) (sulata ja lisää täytteeseen). 140 g maitosuklaata (lisää paloiteltu suklaa, sekoita että sulaa tasaiseksi, kaada kakun päälle, valuta vähän reunoille). 150 g tummaa suklaata (sulata voi ja suklaa kattilassa, anna jäähtyä). 250 g tummaa suklaata (tai maitosuklaata) (sulata ja lisää täytteeseen). 140 g maitosuklaata (lisää paloiteltu suklaa, sekoita että sulaa tasaiseksi, kaada kakun päälle, valuta vähän reunoille)
100g tummaa suklaata. 100g tummaa suklaata. Tämä ohje löytyi Farangin keittokirjasta. Alkuperäisessä ohjeessa tämä oli tehty Mekong-viskistä, mutta lähialko ei tällaista tarjonnut, joten meillä käytettiin jotain halvinta skottilaista, joka sitten kyllä varmasti vaikutti makuunkin
Aina välillä tulee tehtyä raakasuklaata,joka on NIIN hyvää,ja jota on myös helppo ja mukava tehdä,mutta koska yleensä teen sitä aina mutu-ohjeella,en koskaan seuraavalla kerralla muista mitä siihen tarkkaan tulikaan
100 g Fazerin mansikka-vanilja suklaata. Eilinen glögi inspiroi. Päätin tänään leipoa suklaakakkua. Olen joskus aiemmin kertonut opiskeluaikojen ihanuudesta
170 g taloussuklaata. 170 g taloussuklaata. Iski ihan hirveänmoinen himo suklaaseen. Eikä nyt puhuta mistään tavallisesta Fazerin sinisestä vaan mä tahdon jotain äkkimakeaa ja suklaista herkkua
300g suklaata. 300g valkosuklaata. 15 min + 45min paistaminen + 2 h tekeytyminen 300g suklaata. Selailin kesällä mökillä sinne vuosien varrella kerääntyneitä lehtiä, vanhimmat taisivat olla 2000-luvun alusta
–. P. a. h. o. l. i. s. e. n. k. u. m. t. ä. r. v. ,. y. D. '. f. d. c. p. j. N. K. g. L. w. 5. 0. ö. 1. 2. S. V. J. -. 8. 3. T. &. (. 7. %. ). ". A. M. I. Y. E. F. C. b. W. q. H. x. *. /. +. O. d l. t l. m l
F. I. N. H. y. v. ä. Y. s. t. n. p. i. (. 1. 4. 2. ). C. h. o. c. V. a. l. m. u. 0. +. k. e. 8. 5. g. -. 3. r. d. j. ¼. S. R. A. L. ö. x. *. T. ,. 6. K. P. J. E. ô. b. ü. z. M. t l. d l. c l. s l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.