Kuluneiden kahden viikon aikana olen viettänyt useita pieniä hetkiä Toscanan auringon alla. Fyysisesti olen kyllä ollut Suomessa, mutta näille pienille mielikuvareissuille olen matkannut lautasen kautta
Oijoi ny tuli hyvä smoothie. Joutuu tehä lisää. Jos sulla on hyviä smoothie ohjeita niin laittakaas tulee, voisin testailla ja lisää parhaimmat tänne blogiin
* ravintosisältö laskettu kuvan reseptin mukaisesti ts. Kaada taikina sitten isoon voideltuun vuokaan (itselläni vuoan mitat olivat 25 cm * 32 cm) siten, että leivästä tulee maksimissaan 2-3 cm paksuista. Ravintosisältö* (per 100 g eli n
… ja juuri siksi niin hyvää. rakkaudella ja hartaudella uunissa haudutetut naudanlihakääryleet. Anna Bergenström on Ruotsin vastine Anna-Maija Tantulle
* * *. * * *. * Yhteistyössä Blogirinki ja Soyappetit*. For English please see here. Lokakuu on suuressa maailmassa näköjään suurten kieltäymysten aikaa
* * *. * * *. For English please see here. Maailmassa on paljonkin mysteereitä, joihin minulla ei ole vastauksia, Niinkuin se, miten Midsomerissa riittää asukkaita
Rapsakoistakin rapein kuori ja pehmeistäkin pehmein sisusta. Sellainen on pataleipä, enkä nyt tarkoita mitään Porin Ässien nimikkoleipää vaan huikeen herkullista leipää, mikä valmistetaan padassa pienellä vaivalla
* * *. Joskus viime vuoden lopulla Hakaniemen etnisiin paratiiseihin suntautuneen psykoottisen ostoskierroksen seurauksena huomasin taannoin, että kaapeistani löytyy nyt kilotolkulla linssejä ja noin viittä sorttia erilaisia papuja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.