1. Kuori päärynät, mutta pidä ne kokonaisina, säilytä siis kanta ja sisus. Lado päärynät suureen kattilaan, lisää viinietikka ja sokeri ja anna sulaa hyvin alhaisella lämmöllä
Viime syksynä säilöimme itse ensimmäistä kertaa kurkkuja. Kurkkutalkoisiin on tosin osallistuttu aiemminkin, mutta aika aloittelijoita säilömishommissa ollaan
Itse käytän tuoreita sitruunoita tosi paljon leivontaan ja ruoanlaittoon, mutta säilötyt sitruunat ovat paljon riittoisampia maunantajia ruokiin, koska niiden maku on paljon vahvempi
N. y. t. k. u. n. c. h. i. l. s. a. o. r. p. e. m. ä. ö. j. C. v. T. d. P. I. M. 4. 1. ,. 5. (. 2. ). 0. V. L. f. O. /. b. g. 8. -. _. 7. l l. d l. t l. k k
Unkarin fiiliksiä. Vihreät tomaatitnoin 1,5 kg pieniä vihreitä tomaatteja, 1 l vettä, 1,5 dl etikkaa, 1 dl sokeriaMausteeksi muutama mustaherukan lehti tai pari palaa porkkanaa Pese tomaatit ja kuivaa ne
Uusi luottoruoka on löytynyt. Tämä mahtava marokkolainen kikhernepata onnistui yllättämään meidät niin hyvin, että sittemmin, viime kuukauden aikana, on kattila porissut useamman kerran nostattaen huumaavan tuoksun koko keittiöön
Uunissa on kätevä kuivattaa tomaattia. Tomaatit saavat kuivattaessa arominsa tiivistymään ihanasti ja niitä on helppo käyttää ruoanlaitossa salaateista vaikkapa kastikkeisiin tai paistoksiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.