Erityisesti suolaista piirakkapohjaani Googletetaan paljon ja se on todella suosittu. Omasta mielestäni se onkin paras mahdollinen piirakkapohja suolaisiin piirakoihin
50 g voita sulatettuna. Olen tässä viimeisen vuoden aikana oppinut ymmärtämään, että lähes kaikkea, mitä voi tehdä makeana voi tehdä myös suolaisena versiona - kakkua, tuulihattuja, muffinsseja, piirakkaa, kääretorttua ja nyt viimeisenä pannukakkua
Kaada täyte piirakkapohjan päälle ja laita jääkaappiin yön yli. 50 g voita. 50 g voita. Kun suklaapiirakka on tarpeeksi hyvää, sitä ei tarvitse ottaa kuin pieni siivu
Minä tein piirakkapohjan kaksinkertaisena, jotta siitä tulisi pellillinen. Mun mielestä tällainen suolainen piirakka/salaatti-ruoka tuo kivaa vaihtelua perus arkiruoille
Tämän mainion suolaisen pannukakun ohjeen löysin Mustikkasuu -blogista. Jauhelihaa käytin hieman vähemmän kuin alkuperäisessä ohjeessa, mutta 400 grammaa täytteeseen oli mielestäni aivan riittävästi
Tein kahta erilaista piirakkapohjaa. Minun vastuulle jäi suolainen puoli. 150 margariinia (voita). Tapasin uudenvuodenpäivänä vanhaa yliopistojengiämme
Suolainen pannukakku. Tässäpä tulee pikaisesti jo jonkun viikon takainen resepti. Reseptistä kokkailtiin varmasti jonakin torstaina, koska tämä on tällainen tyhjän jääkaapin ruoka
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.