Suolainen piirakkapohja (se maailman paras sellainen) 24cm piirakkapohjaan
150 g
voita (oikeaa voita, ei margariinia)
3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
3 rkl
vettä
Tämän jälkeen, laita piirakkavuoka jossa pohja on pakkaseen siksi aikaa kun lämmität uunin 200 asteeseen Tämä siksi, että kylmän taikinan paistaminen estää reunojen laskemisen esipaiston aikana. Toimii!
Kun uuni on kuuma, ota piirakkavuoka pakkasesta ja esipaista sitä uuniin alaritilällä 10 minuuttia.Salamipiirakan täyte
On vaan niin hyvä ja helppo suolainenpiirakkapohjan ohje, että haluan sen välttämättä tänne jakaa. Yleensä esipaistan piirakkapohjaa hetken ennen täytteiden levittämistä, mutta tämä pohja toimi ilman sitäkin
Erityisesti suolaista piirakkapohjaani Googletetaan paljon ja se on todella suosittu. Niitä tulee tehtyä usein ja niitä minulta tilataankin aika paljon
n piirakkavuokaan ja anna pohjan levätä kylmässä noin tunti. Pistele pohja haarukalla ja esikypsennä 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. 3 dl vehnäjauhoja
Munaton ja maidoton suolainenpiirakkapohja. Tähän mennessä suosikkini on ollut piimästätehty pohja, mutta joskus tulee tilanteita kun pitäisi saada maidoton piirakkapohja, joten kokeilin tähän tarkoitukseen Oatlyn maustamatonta kaurajugurttia
Lukijanani muistat varmaan että olen erittäin addiktoitunut pasta carbonaran ystävä. Jumalaista herkkua on tullut syötyä niin Lontoossa, Saksassa, Saksassa Kölnissä, Espanjassaja moneen kertaan, Kanadassa ja niin monessa muussa paikassa täällä kotimaassa kuin ulkomaillakin
Suosittelen siis kaikkia miehiä ja naisia tartumaan kapustaan ja pyöräyttämään aamupalan kruunuksi mitä mehevimmän, täyteläisimmän ja täydellisimmän pannukakun
Olen tässä viimeisen vuoden aikana oppinut ymmärtämään, että lähes kaikkea, mitä voi tehdä makeana voi tehdä myös suolaisena versiona - kakkua, tuulihattuja, muffinsseja, piirakkaa, kääretorttua ja nyt viimeisenä pannukakkua
Etsinnässä täydellisen kostea, mausteinen ja mehevä porkkanakakku herkullisella kuorrutteella. Blogistamme löytyi alunperin resepti vain porkkanapiiraaseen, mutta nyt jaamme yhden meidän omista suosikkiresepteistämme
Salted caramel on makuna hyvin klassinen ja sopii hyvin kevään juhliin. Vuoraa vuoan pohja leivinpaperilla, voitele reunat ja vuoraa leivinpaperisuikaleilla
Moni haaveilee mehevästä ja mureasta pihvistä, kuitenkaan onnistumatta sen valmistamisessa. Artikkelit · kuinka paistaa pihvi · lihan marinointi · pihvin valmistus · sisäfileen paistaminen · sisäfileen valmistus · tavoitteena täydellinen pihvi · täydellinen pihvi · ulkofileen paistaminen · vetäytyminen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.