Meidän keittiössä hyväksi todettu sushiriisin resepti löytyy Tokyokan -kaupan nettisivuilta. Vannon kautta sushin jasamppanjan, että ruokaa en ole kyllä unohtanut, mutta jostain syystä tekstiä ei ole tänne syntynyt
Viime viikonloppu ja alkuviikko meni kana-appelsiinipastan merkeissä, kunnes totesin, että kyseistä pastaa ei tarvitse vähään aikaan valmistaa, vaikka se kovin herkullista onkin
Haaveet dungeness-taskuravuista sun muista Tyynenmeren elävistä voi siis unohtaa, mutta oikein mukavan keiton esimerkiksi sinisimpukoista, turskan seläkkeistä ja jättikatkaravuistakin saa keiteltyä
Nykyään San Franciscossa asuva ruoka-alan monitoiminainen Kira Åkerström-Kekkonen pitää suosittua Truly Kira -ruokablogia ja hän ihastutti viimeksi meitä tv-katsojia Kiran keittiössä -ohjelmassa, jonka jaksot ovat vielä katsottavissa Yle Areenasta
Tunnetuin Sriracha-kastike taitaa olla Kaliforniassa valmistettu Huy Fong-Foodsin kukkopullossa oleva kastike,kun taas täälläpäin olen nähnyt enemmän Thaimaasta tuotuja Sriracha
Japanissa on suosittua käyttää tamagoyaki-munakkaan paistamiseen tarkoitettua suorakulmion muotoista pannua, mutta rullan pyöräyttäminen käy myös tavallisella, pienehköllä pyöriellä paistinpannulla
Korianteri - Aasialaista ruokaa suomalaisessa keittiössä
Hieman enemmän aikaa vievien ruokien lisäksi tarjolla oli ihan perusbrunssijuttuja – appelsiinimehua, Pentikin isännänkahvia (parempaa kahvia ei ole), jogurttia marjoilla, paistettua ilmakuivattua kinkkua (tykätään siitä enemmän kuin pekonista), melonin paloja, luumutomaatteja sekä muutama hillo- ja levitepurkki syrnikkejä (luoja mikä sana) varten
Tämä tamago-henkinen munakasrulla on osoittautunut Hellasoturin huoltokorsussa niin isoksi iltapalahitiksi, että sitä täytyy varautua tekemään useampana iltana peräkkäin
Vatkaa mukaan vanilja-aromi, öljy, ranskankerma, valkoviinietikka sekä elintarvikeväri. Töitä kun tekee samalla sekä yökerhossa että ravintolassa niin vuoroja on sitten päivin ja öin
Koska punatammien sukuun kuuluvaa Kalifornian tammea (tai edes hiiligrilliä) ei juuri sattunut löytymään varastosta, päätimme kokeilla puritaanisen Santa Maria Style BBQ
The Wanted Ranger -nimen takana on tarina Kalifornian "The Rhône Rangers". Alkutalven lauantai-ilta, hyvä pihvi-illallinenja lasissa upea The Wanted Ranger Syrah -punaviini
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.