Suussa sulavat minipavlovat
Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa
Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 dl Laitilan Proegg valkuaista ( 1 dl Proegg valkuaista
  • vastaa 3 munanvalkuaista )
  • 4 dl hienoa sokeria
  • 1 tl valkoviinietikkaa
  • 2 tl maissitärkkelystä
  • 2 tl vaniljasokeria
  • (karamelliväriä)
  •  
  • Täyte puolikkaalle annokselle
  • 2 dl kermaa vaahdotettuna
  • 100 g tuorejuustoa tai 1 dl rahkaa tai turkkilaista
  • jogurttia
  • 1 tl vaniljasokeria
  • sokeria maun mukaan

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.