P. i. m. e. ä. ,. n. h. k. l. p. ö. a. r. s. u. o. t. b. g. j. v. y. K. d. ". S. T. (. ). O. L. M. V. E. c. z. R. C. I. -. N. H. 1. 2. 3. 0. A. 4. Ä. 9. J. d l
Sveitsiläinen voikreemi. Aloita valmistamalla sveitsiläinen marenki eli kuumenna valkuaisia ja sokeria koko ajan vatkaamalla niitä kulhossa vesihauteen päällä (kattila, jonka pohjalla on hiukan kiehuvaa vettä)
Kuorrutus on marenkivoikreemi. Marenkivoikreemin ja suklaaganachen ohjeen löydät täältä. Kahdella tyttärelläni on syntymäpäivä elokuun alussa ja yleensä niitä juhlitaankin perhepiirissä samaan aikaan
sveitsiläinen marenki. sveitsiläinen marenki. Raparperin käyttökohteiden etsintä jatkuu. Doron kakkublogista löytyi tämä herkullisen näköinen raparperi-marenkitorttu
sveitsiläinen. sveitsiläinen. Sokeri on aikalailla peruselintarvike herkkubloggarille. Bloggaamisesta huolimatta yritän kuitenkin välttää sokeria mahdollisimman paljon ja jättää varsinaiset sokeriöverit viikonlopulle
Moi. Yleensä pääsiäiseen liitetään keltainen ja vaaleanvihreä, mutta pastellit sopii loistavasti myös. Tässä kakussa yhdistyy ihana browniepohja, mignon-mousse & marenkikreemi
Marenkivoikreemi. Tämä kakku on toteutettu asiakaalle yhdistäen muutamaa aikaisemmin tekemää kakkua. Pohjana on tämä leivontapäivään tekemäni minttusuklaakakku
Sveitsiläinen voikreemi. sveitsiläinen voikreemi. Lupailinkin omenareseptiä ja saamanne pitää. Tämä upea omenakakku maistuu ihanan täyteläiseltä ja syksyiseltä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.