Tein tuossa jo tämän päiväisen ruokamme vain lämmittämistä vaille valmiiksi heti aamutuimaan. No, perunamuusin perunat on vielä keittämättä, mutta odottavat tuossa liedellä Ukkoseni kuorimina
Broileri hautuu meheväksi valkoviinissä ja kuohukermassa. Joskus vuosia sitten bongasin ystäväni Terhin blogista mehevän broileriohjeen, jossa broileri haudutettiin vichyssä kypsäksi ja kastikkeeksi lorautettiin lisäksi tomaattia sekä kermaa
t. i. s. a. 6. o. u. k. 2. 0. 1. 4. K. e. r. m. j. v. y. p. n. l. ä. ö. ,. (. ). V. d. h. T. M. J. L. H. Y. S. b. g. A. 5. F. 3. O. ". N. B. w. c. P. 7. -. E. 8. C. =. U. ) l. d l. t l. H e. V a
1. Kuori valkosipulinkynsi. Kuori ja viipaloi sipulit. Puhdista purjo ja leikkaa paloiksi. Lisää kalaliemeen valkosipulinkynsi, sipuliviipaleet, purjopalat, timjami, laakerinlehti ja pippurit ja anna kiehahtaa
1. Sekoita lohi ja suola tehosekoittimessa hienoksi massaksi. Lisää munanvalkuaiset ja sekoita kunnolla. Kaada kulhoon ja lisää kerma vähän kerrallaan, sekoita välillä
T. ä. m. n. k. e. v. p. a. r. s. o. i. l. u. t. K. d. ,. h. P. ö. y. j. V. -. c. g. N. S. ". H. M. A. (. 5. ). E. F. w. O. I. 1. /. 3. ½. 2. m i. d l. r k
Sinappia ja broileria sitruunatwistillä, ei ole muuten lainkaan huono yhdistelmä. Ihan ensimmäiseksi ei ole kyllä tullut mieleen tehdä brolerille sinappikastiketta mutta taas sitä oppii uutta
Turskaa valkoviinissäKohderyhmä sai syntymäpäivänsä aamuna esittää toiveen päivällisestä. Onneksi lähikauppa ei taaskaan pettänyt ja hienot tuoreet turskan selkäfileet päätyivät pannulle ja lopulta makoisiin suihin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.