Täydellinen pizza bianco
Aromipaja
Aromipaja
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2,5 dl vettä
  • 4 dl durum-vehnäjauhoja
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 2 kpl kananmunan keltuaista
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • 2 prk crème fraîche
  • 1 rku tuore basilika
  • 1 tl sormisuolaa
  • 2 tl sokeria
  • vasta rouhittua mustapippuria
  • tilkka oliiviöljyä (tai pari tilkkaa)
  • 15 kpl tuoreita parsoja keitettynä (halkaistuna kahtia)
  • 5 kpl tuoreita viikunoita paloina
  • 120 g ilmakuivattua Jamon Iberico Bellota –kinkkua
  • 500 g parmesan-emmental -juustoraastetta, joka levitetään pizzan päälle ennen paistamista.
  • 1 rs tuoretta rucolaa (nostellaan ”nyrkillinen” valmiin pizzan päälle)
  • ½ tl tryffeliöljyä / pizza (ripolaan päälle)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.