Kun pääsin härkäpapujen makuun, en voi lopettaa niiden syömistä. Selvästi addiktoivaa. Ursula Ferrignon härkäpavuissa pehmeän punasipulin makeus, vuohenjuuston suolaisuus ja ripaus paprikajauhetta nostavat pavut ihan uuteen ulottuvuuteen
Tämä oli ensikerta kokeilu yllätyslahjaksi saamastani tapas-kirjasta. SALTEADO DE BATATAS / PAAHDETTU BATAATTI PUNASIPULIN, PINJANSIEMENTEN JA FETAJUUSTON KERA
Pinaatti-juustonyytit (vege) - Spinati-juustutaskud (vege) ja Paahdettua fenkolia kirsikkatomaattien, kikherneiden ja salvian kera (vege) – Röstitud fenkol kirsstomatite, kikherneste ja salveiga (vege)++++++ESTMinu uue aasta üks lubadusi on valmistada rohkem toite kokaraamatutest
Osa hyödyntää lämmitettyä kulhoa, itse teen carbonaran hiukan jäähtyneellä, mutta edelleen lämpimällä pannulla ja sekoitan raivokkaannopeasti kananmuna-juustoseoksen pastan joukkoon
Sekoita hetki miedolla lämmöllä ja kaada joukkoon muna-kermaseos. Paahda pekonit rapsakoiksi noin 10-15 minuuttia. Jos pussissa sanotaan keittoajaksi 9-10 minuuttia niin keitä vain 7 minuuttia. 9-10 min
Marinoitu punasipuli on helppo ja nopea herkku, joka sopii lisukkeeksi moneen. Meillä sipuli oli osana salaatti buffettia, mutta voit tehdä näitä myös esimerkiksi burgerin väliin tai vaikka lihan kaveriksi nyt pääsiäisenä
-. -. -. -. -. R. a. k. s. t. n. b. e. j. v. ä. l. i. p. ,. m. u. r. o. T. h. y. K. M. ). B. V. 4. 0. 6. 1. 7. 5. '. C. (. *. 2. g. 3. d. +. S. H. A. 8. d l. t l
Ja siinä se sitten on, pitkään haudutettu lihapata perunamuusin ja marinoitujen ruusukaalien kera. Idean tähän ihanaan paahtopaistipataan sain Jamie Oliverin ruokavallankumous- kirjasta, jota selailin taas pitkästä aikaa loppuviikosta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.