Joskus on vain pakko saada sellaista lohturuokaa että kaikki ajatukset palaa lapsuuteen. Klassinen tomaattipyreellä höystetty nakkikastike ja keitetyt perunat on yksi niistä annoksista johon itselläni tulee jättimäinen himo aina silloin tällöin
Marraskuu on yksi vuoden pimeimmistä vuodenajoista. Radio-ohjelman aamujuontajat antoivat taannoin kuulijoilleen vinkkejä kaamosväsymyksen torjumiseksi
Äitini ei koskaan tuntenut oloaan kotoisaksi keittiössä, ja tavallaan olen siitä kiitollinen. Sen ansioista nimittäin opin nuoresta pojasta pitäen itse kokkailemaan ja kokeilemaan rohkeasti keittiössä
Joskus on vain pakko saada sellaista lohturuokaa että kaikki ajatukset palaa lapsuuteen. Klassinen tomaattipyreellä höystetty nakkikastike ja keitetyt perunat on yksi niistä annoksista johon itselläni tulee jättimäinen himo aina silloin tällöin
J. o. u. l. p. ä. i. v. n. t. e. h. a. k. s. ,. d. j. m. R. O. r. (. -. y. ). g. I. K. L. ö. P. N. E. b. T. 4. –. 6. 1. 5. 2. &. 0. −. V. A. C. f. 8. M. 7. S. H. k g. d l
Marraskuu painaa päälle pimeänä ja kalseana, vastapainoksi sille valmistin paistoksen aurinkoisena hehkuvasta kurpitsasta, punajuurista, valkopavuista ja pecorinojuustosta
T. o. i. n. e. l. m. a. v. k. ä. y. s. t. p. u. E. d. V. j. h. ö. r. ,. H. P. (. ). K. S. c. -. N. R. b. g. f. L. M. D. w. J. I. /. 1. 2. 3. 4. 5. 6. A. 0
Viime viikolla jatkoin hyggeilyn merkeissä tekemällä oikein kunnon lohturuokia. Kokkasin oikein ison satsin savulohipastaa, jota en muista tehneeni vuosiin
Suomen monipuolisen ruokakulttuurin tunnusmerkeistä on makea leipä. Joululimppu, saaristolaisleipä tai mallaslimppu, rakkaalla lapsella on monta nimeä ja koostumusta
Eilen jäi blogi julkaisematta hirvittävän ukkosilman vuoksi. Onneksi salama iski vain talon viereiseen puuhun ja sen kautta pamahti puhelinlinjaa pitkin taloomme
Jossain oli tämän ohje ja tekstissä luki että tämä on lohturuokaa. Onhan tämä ja onkin hyvää. Kaalipadan voi tehdä joko hellalla antaen hautua siinä pitkään, tahi sitten laittaa uuniin muhimaan
Viikonloppu lähestyy ja jos aurinko paistaa aikaa viettäisi mieluummin ulkona kuin keittiössä. Pitkään uunissa kypsytettävä liha on helppoa valmistaa, se kypsyy omia aikojaan uunissa ja se on taivaallisen hyvää
Muistan iänkaiken saaneni hemmottelua omalta äidiltäni sekä isoäidiltäni - heillä molemmilla oli ja on käsittämätön taito tehdä lettuja, lättyjä, ohukaisia, krepsuja ja creppejä
Nyt on ollut joku laatikkoruokavaihde päällä. Ensin maksalaatikkoa, nyt kaalilaatikkoa. Mikäs tämän parempaa syysruokaa olisikaan, hyvää, halpaa, helppoa
Tämä brittiklassikko on lohturuokaa sieltä ihan parhaasta päästä. Niinkuin perunamuusi aina. Se ottaa syleilyynsä ja suukottaa otsalle luvaten, että huomenna kaikki on paremmin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.