5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. S. i. t. ä. a. s. k. u. n. e. h. o. l. p. -. v. j. y. d. m. ö. O. ,. N. r. f. M. T. 1. 2. E. H. 0. /. K. D. P. I. (. ). c. 7. g. L. R. 4. V. J. A. d l. t l
5. 5. P. o. h. j. i. s. a. f. r. k. l. t. e. ,. p. b. u. g. n. -. T. ä. A. H. v. m. V. d. ö. y. O. J. I. S. F. R. K. L. N. E. 2. 1. c. 3. 8. 0. (. ). B. U. G. 4. M. W. /. C. D. '. t l. d l
POHJA2prk käyttövalmiita kidneypapuja3dl kaurajauhojakananmuna0,5dl sitruunanmakuista oliiviöljyä. TÄYTEpunasipuli2 valkosipulinkynttä2 tuoretta chiliä1dl aurinkokuivattuja tomaatteja4 herkkusientä50g tuoretta pinaattia. Painele taikina vuokaan ja esipaista sitä 180asteisessa uunissa 15minuutin ajan. Nosta piirakka takaisin uuniin ja anna sen olla 180asteessa 15minuutin ajan
5. 5. 5. 5. T. a. s. t. u. l. i. k. o. n. v. h. e. p. r. ä. m. y. B. g. G. &. -. d. j. ,. P. f. S. ö. K. U. N. I. A. Y. E. L. R. 2. 4. 1. /. 0. (. ). O. Ä. 3. H. M. V. J. 8. =. t l. d l
5. 5. 5. 5. K. u. l. t. k. o. n. i. h. ,. j. a. e. v. ä. s. d. p. m. I. Y. y. r. E. ö. T. L. M. -. P. O. V. c. N. A. 2. 0. 1. 3. S. (. x. ). 4. g. 7. J. d l. t l. c m
Hyvää Uuutta Vuotta 2013 kaikille blogimme lukijoille, ja kiitos kuluneesta vuodesta. 500g tomaattimurskaa. 1,5dl vettä. 150g punaleimaista emmental juustoa raastettuna. 50g sinihomejuustoa (ei pakollinen, mutta antaa hyvän vivahteen). 500g tomaattimurskaa. 1,5dl vettä. 150g punaleimaista emmental juustoa raastettuna. 50g sinihomejuustoa (ei pakollinen, mutta antaa hyvän vivahteen)
Vuoden vaihtuessa tuli Kirsin Kakuille 2 vuotta virallista taivalta täyteen. Kuluneen vuoden aikana blogissa naksui 23 000 klikkausta, facebookissa tykkääjien määrä nousi 591
Juhlimme uutta vuotta hyvässä seurassa ja hauskaa oli. Oikein hyvää uutta vuotta kaikille. Vuosi 2015 oli isojen muutosten aikaa, mutta ne oli kivoja asoita. 50 g hiivaa. 50 g sulaa voita. 5. Paista 225 asteessa noin 15 min. 500 g jauhelihaa. 150 g majoneesia. 2015 oli iso. 50 g hiivaa. 50 g sulaa voita. 225 asteessa noin. 15 min. 500 g jauhelihaa
225 g vehnäjauhoja. 50 g sokeria. 125 g voita. 250 g tummaa suklaata karkeaksi rouhittuna. Paista pohja vaaleanruskeaksi, eli 10-15 minuuttia. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua noin 5 minuuttia. 225 g vehnäjauhoja. 50 g sokeria. 125 g voita. 250 g tummaa suklaata
Glorian Ruoka&Viini 8/2015. 75 g sinihomejuustoa (mieluiten Gorgonzolaa). Suolaa ja pippuroi fileen ulkopinta ja siirrä 175 asteiseen uuniin kypsymään. Naudanfilee tarvitsee 58 asteen sisälämpötilan ja kauniin vaaleanpunaisen värin saavuttamiseksi noin 20 minuutin paiston. Glorian Ruoka&Viini 8/2015. Kypsennä huolellisesti pestyt perunat 225 asteisessa uunissa 45 minuuttia. Glorian Ruoka&Viini 8/2015. Paahda 250 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. 16 kk tammitynnyreissä kypsynyt viini säilyy tuottajan mukaan oikein säilytettynä vuoteen 2015 saakka
V. i. m. e. n. l. o. a. p. ä. v. s. j. h. u. r. d. t. k. y. ö. L. T. S. O. ,. A. C. E. P. M. -. (. ). K. g. c. 6. 3. 1. 2. /. 0. H. N. Ä. J. R. U. ". I. Y. ) l. d l
) Vaikka Suomessa vuoden vaihtumiseen kiinalaisen kalenterin mukaan ei juurikaan kiinnitetä huomiota, on kyseessä maailmanlaajuisesti melkoiset pirskeet kolmasosan maailman väestöstä juhliessa uutta vuotta perheen ja sukulaisten kanssa
Näyttökertoja wordpressissä sekä bloggerissa on ollut yhteensä 78 755 ja vierailijoita 61 446. noin 5 dl vehnäjauhoja. 5. 50 g voita. noin 5 dl vehnäjauhoja. 5
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.