Kiinalaisissa ravintoloissa on usein tarjolla marinoitua kaalisalaattia. Olen kovasti tykästynyt sen pirtsakkaan makuun ja päätinpä kokeilla tehdä sitä itsekin
Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
Olen jäänyt koukkuun tähän viime vuoden lopulla julkaistuun somehitti-reseptiin. Tiedättehän. kun Henri Alén näpyttelee Twitteriin uuden ohjeen, tavara loppuu kauppojen hyllyiltä
T. ä. m. t. y. e. l. i. p. o. n. u. s. a. v. j. d. r. k. L. V. ,. ö. h. (. ). ½. 3. 2. 1. 6. H. f. c. A. 4. 5. K. P. z. R. 0. U. -. Ö. M. O. N. E. x. _. 7. +. S. I. Ä. d l
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Kuori juurekset ja sipulit. Pilko ne peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Mausta poronpotkat suolalla ja pippurilla, jauhota ne kevyesti ja ruskista pannulla öljyssä
Kaxholmenin kaalisalaatti sopii lisukkeeksi grillatulle broilerille tai hyvälle grillipihville, ja syödäänpä meidän perheessä tätä myös grillimakkaroiden kera
". K. u. n. l. o. p. i. a. e. s. h. t. ,. k. S. ö. y. v. d. ä. M. j. G. r. m. -. c. w. T. E. 0. 8. 9. €. J. (. ). V. P. 5. 6. 1. /. 4. 2. I. L. N. Y. g. x. b. C. - l. d l. r k. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.