Tagine Djaj Bzitoun
Pinjan Herkkula
Pinjan Herkkula
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 rkl extra neitsytoliiviöljyä
  • 1 kokonainen kana, leikattuna 8 osaan
  • Suolaa ja mustapippuria maun mukaan
  • 4 rkl suolatonta voita
  • 4 valkosipulinkynttä, hienoksi silputtuna
  • 2 isoa keltaista sipulia, hienoksi silputtuna
  • 2 laakerinlehteä 1 tl jeeraa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl kanelia
  • 1 tl inkiväärijauhetta
  • ¼ tl sahramia
  • 5 dl kanalientä
  • 2½ dl isoja kivettömiä vihreitä oliiveita
  • 1 dl kuivattuja aprikooseja, paloiteltuna
  • 4 kuivattua (turkkilaista) viikunaa, paloiteltuna
  • 2 säilöttyä sitruunaa, lohkottuna
  • 1½ dl tuoretta korianteria, silputtuna
  • 3 rkl sitruunamehua
  • (Kypsää couscousia tarjoiluun)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.