Suositusta munakoisoherkusta on olemassa erinäisiä versioita, ja tämä on valmistettu The Guardianin How to cook the perfect aubergine parmigiana - reseptiä mukaillen
Tämä keitto on lähes tulkoon nimetön, koska vetäisin sen päästäni ja pääraaka-aineiden listaaminen nimeen tuottaisi jonkinlaisia hirmuisia yhdistelmiä, joiden oikeinkirjoitussääntöjen miettiminen saattais tuottaa suurta tuskaa (taidan yleensäkin mennä sääntöjen sijaan mutu-tuntumalla, mikä ei ole kovin suotavaa ja luulisi ihmisen jo jotakin vuosien saatossa oppineen
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. E. i. l. e. n. t. a. p. ä. v. k. o. m. j. s. u. ". h. y. z. f. c. ,. ö. r. (. d. ). P. g. 2. 0. G. T. L. S. à. J. è. N. I. V. A. D. b. M. 1. 5. F. C. K. 6. +. 3. /. H. 4. Y. °. O. R. d l
Ideoita on syntynyt, kun vaan ehdin niitä toteuttaa. Ohje on taas kerran poimittu Thai Food Market Raisio verkkokaupasta, one click-tilaus otsikosta ja taas kerran todettu toimivan
"- huomion allekirjoitin tosin minäkin. Jos haluat nähdä, missä olosuhteissa tämäkin kuva syntyi ja mitä muuta ruokabloggarilan elämään kuuluu kulissien takana, liity seuraajaksi blogin Facebook-sivustoon
rypsi -tai auringonkukkaöljyä paistamiseen. noin 1 dl valmista risottoa, tai liha- tai kanaliemessä keitettyä risottoriisiä (jos vain raaskit niin lisää keitinveteen sahramia ja saat kivan kellertäviä palloja). 1 dl valmista risottoa, tai liha- tai kanaliemessä keitettyä risottoriisiä (jos vain raaskit niin lisää keitinveteen sahramia ja saat kivan kellertäviä palloja)
Mustekala-perunasalaatti on italialainen kesäklassikko, joka sopii hyvin kevyelle lounaalle tai illalliselle niin alku- kuin pääruuaksikin, mutta riittää mielestäni mainiosti aivan sellaisenaankin
-. -. -. -. k. a. m. p. s. i. u. N. y. t. o. n. h. e. ä. j. v. r. l. S. g. (. ). ,. E. I. d. f. O. K. M. å. 6. 7. H. ö. T. A. J. 2. 5. 0. 1. 4. L. ". i l
Lisää sipulit takasin seokseen ja lisää tomaattipyree ja mausteet (mustapippuri, rakuuna, paprikajauhe, provencal seos ja suola), kääntele hetken (pyreestä lähtee näin kitkeryys), lisää vesi, fondi ja sitten punaviini, lisää balsamietikka ja sitruuna
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.