Tein taas vähän isomman taikinan, että leipää riitti pakkaseen asti. Tämä leipä on hyvin yksinkertainen, edullinen ja taitaa olla terveellisempikin, kuin ihan valkoisista jauhoista tehty "höttöleipä"
Laita hetkeksi pakastimeen tai jääkaappiin vähän pidemmäksi aikaa jähmettymään. Löydettyäni Lucuman ja tehtyäni siitä raakakakun täytettä tajusin vihdoin, että voin vaikka joka päivä herkutella mitä ihanimpien jälkiruokien parissa
Aika tarkasti kaksi vuotta sitten Peggyn pieni punainen keittiö julkaisi ohjeen Igorin kanalle. Hänellä ei varmasti ollut aavistusta millainen hittiruoka siitä syntyy
Jos minun lempimustikkapiirakkaani kysytään, vastaus on ehdottomasti tämä allaoleva ohje. Pakastanutkin olen tätä herkkupiirakkaa, mutta harvoin mitään pakastimeenasti ehtii
* voit halutessasi myös tehdä niin, että ripottelet daimit pohjan päälle ja kaadat keitetyn seoksen daimien päälle, jolloin saat varmasti daimia joka puolelle tasaisesti
Jäähdytä pohja, mutta älä päästä kylmäksi asti. Tässä olisi snickers piirakasta minun versioni. Olen oikein tyytyväinen ohjeeseen, mielestäni onnistunut resepti
Synkkiä päiviä takana, toivottavasti valoisempia edessä. Raskaaseen olotilaan sopii vastapainoksi kevyt ruoka, kuten tällainen aasialaishenkinen salaatti herkullisella kastikkeella
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.