-. -. -. -. -. T. u. l. i. t. a. s. v. k. o. e. r. m. ä. h. p. L. j. ,. R. c. G. D. n. y. g. d. E. K. N. ö. (. ). A. S. 6. 1. /. 2. 3. f. b. U. J. V. P. 0. 4. 5. I. M. O. d l. t l
-TULE TORILLE (WSOY. Niinpä päätin tehdä parsakaaligratiinia. 0,5-1 dl tuoretta persiljaa silputtuna. Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen. n Salaisesta lukukirjasta)- 500 g parsakaalin kukintoja. 0,5-1 dl tuoretta persiljaa silputtuna
Lisäksi loraus tuoretta limeä, ja itse tehostin chilin poltetta vielä tilkalla sriracha-kastiketta. Jos olisin ennustaja, niin veikkaisin talven hittikeitoksi vietnamilaista phota
-. -. -. -. -. -. -. -. I. s. ä. n. p. i. v. k. a. u. t. o. l. e. j. J. m. ,. y. r. ). h. 1. 5. O. R. b. g. T. d. ö. M. (. K. P. 4. /. 2. D. 3. V. L. 7. 0. A. S. e l. d l. t l. m i
Sen parasta ennen -päiväys alkoi lähetä, ”Hävikkiviikko” painoi vielä mieltä ja teki mieli juustoa. Piimä- tai munajuustoa olen jo tehhnyt useasti, ja ohjekin löytyy täältä blogista
Pääsiäisen ensimmäinen "laitettu" ateriakokonaisuus löytyi uudesta Glorian ruoka ja viini -lehdestä (2/2016). 150 g harico verts -papuja. 150 g harico verts -papuja
Friggs-välipalahaasteen toisena reseptinä muunnelma klassikko pikkusuolaisesta. KLIKKAA TÄSTÄ tutustumaan Friggs-riisikakku-uutuuksiin ja äänestä suosikkireseptiäsi
-. -. T. ä. m. g. r. a. t. i. n. o. e. d. p. h. k. s. u. S. y. ö. j. l. ,. v. K. A. L. I. G. R. N. E. (. ). P. 2. 0. 3. B. O. C. D. U. F. W. b. c. f. w. 9
Onhan siinä tietysti se liukastumis-vaara, mutta kun on lunta niin se ei niin paljon haittaa. Lisäksi ehdin viettää muutaman tunnin kuntosalilla jumppaamassa
-. -. -. -. -. -. -. -. N. ä. i. l. p. s. e. j. o. t. k. S. a. n. d. h. u. ,. m. r. v. K. y. ö. J. ". C. w. I. G. c. L. g. H. R. (. ½. ). 1. T. P. /. U. E. M. Y. b. 2. 5
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.