N. y. t. o. n. m. a. i. l. k. r. j. s. e. ). E. ä. p. u. (. ö. d. v. M. h. T. ,. P. 2. g. 1. 5. 0. 8. K. 3. S. J. ". 4. L. U. -. 7. A. 6. /. a l. k g. d l. t l
Tällä reseptillä teen perunalaatikon jatkossakin, tästä nimittäin tuli todella hyvää. Jos imelletyn perunalaatikon haluaa pakastaa, sen voi tehdä imellytyksen jälkeen ennen paistamista
Kun sose on löystynyt ja maistuu makealta, lisää joukkoon kiehautettu maito, voi, suola ja muna. Muna ei kuulu perinteiseen imellettyynperunalaatikkoon, mutta se vähentää laatikon kuohumista paistamisen aikana
Y. k. s. i. j. o. u. l. n. e. m. p. a. t. v. y. r. T. d. ä. h. ,. ö. g. M. H. -. N. J. L. 2. (. P. ). 4. 5. 7. 8. K. V. I. w. A. E. S. f. k g. d l. t l
Siispä tänä jouluna valmistauduin tilanteeseen paremmin, ja tein laatikkoa tuplamäärän. voinokareita. Imellettyynperunalaatikkoon on lähes yhtä monta reseptiä kuin tekijää
Jos valmistat imellettyäperunalaatikkoaetukäteen, voit sen hyvin pakastaa ennen sen uunissa kypsennystä, antaa sulaa jääkaapissa hitaasti ja kypsentää vasta juuri ennen sen tarjoilua
Kun porkkanat ovat kypsiä, ota keitinvesi talteen, ja keitä siinä riisit. Porkkanalaatikko, lanttulaatikko ja imellettyperunalaatikko,tästä ei joulupöydän antimet voi paremmaksi muuttua
T. ä. s. k. u. v. a. l. t. i. o. m. e. n. V. h. d. j. p. P. r. y. ,. N. ö. E. J. M. -. S. I. O. A. L. 6. 8. g. K. ). 2. (. ". *. 5. 0. 1. U. 3. 7. c. ½. 4. /. k g. c ,
Kun perunat ovat kypsiä, kaada niistä vesi pois, mutta ota osa talteen varmuuden vuoksi. Kun seos on imeltynyt lisää sulatettu voi, maito-kermaseos ja suola sekä halutessasi siirappi
Voit aluksi lisätä puolet jauhoista ja muutaman tunnin päästä loput. Kun perunasurvos on löysää ja makeaa, lisää voi, maito ja suola ja sekoita tasaiseksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.