Joka tapauksessa marmeladit valmistuivat ja luukku saadaan aukaistua. Kurkkaa myös eilinen luukku Mini & Me blogista sekä huominen luukku Pientä, suloista & vaaleanpunaista blogista
Tämän päivän luukussa onkin yksi mun kestosuosikkini, luumu-piparirahka. Oon keksinyt tän herkun omasta päästäni joskus monta vuotta sitten, ja sen jälkeen sillä on taidettu herkutella joka joulu
10min. 10min. Viime vuonna keksin tehdä jälkiruoan pieniin lasipurkkeihin ja idea osoittautui hyväksi. Tänäkin vuonna päätin hyödyntää samaa ideaa, sillä isoja kakkuja tai jäädykkeitä on vaikea kuljettaa autossa yli tunnin matkan verran
T. ä. h. n. o. j. e. l. ö. y. s. i. g. u. t. a. v. -. b. k. p. m. ,. N. G. 5. d. 2. 1. 0. r. K. S. P. 3. L. 4. M. 6. 7. O. 8. A. 9. (. ). /. J. V. ) l. d l. t l. m i
K. a. h. d. e. n. s. t. o. i. l. u. k. p. j. m. g. ö. T. ä. P. v. r. O. y. b. -. ,. L. Ä. S. ). 1. 2. 0. 7. 5. 3. M. V. A. I. E. D. (. *. * l. d l. t l
Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 225 asteessa noin 8-10 min. 8-10 min. Olen tehnyt Charlotte Russea viimeksi yläkouluikäisenä, sillä sen salat opeteltiin köksän tunnilla
Joulukalenterin kuudennesta luukusta paljastuu piparitaikinan ohje. Tämä on Marin äidin Annen luotto-ohje, joten sillä oli hyvä lähteä tekemään elämäni ensimmäistä piparitaikinaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.