Teriyakinauta parsakaalin ja seesamsiementen kera
Jokkerin ruokatorvi
Jokkerin ruokatorvi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g naudan sisäfileen pääpaloja ohuiksi siivuiksi leikattuna
  • 1 sipuli 2 valkosipulinkynttä reilu loraus akaasiahunajaa
  • loraus rypsiöljyä
  • loraus soijaa
  • loraus riisiviini- tai valkoviinietikkaa
  • 1 keskikokoinen parsakaali nupuiksi leikattuna
  • 2-3 rkl sesaminsiemeniä
  • chilihiutaleita maun mukaan
  • suolaa ja pippuria myllystä
  • 2,5 dl kanalientä (fondista)
  • 1,5 rkl majzenaa liotettuna veteen

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.