Muistathan, että vaikka tammikuu lähenee loppuaan, ei kevennettyä, kasvistettua tms. Makoisat pyörykät ovat ihania suupaloja joko naposteluna tai pääruuan ohessa
Nyt meinaa taas olla kausi, ettei bloggaaminen innosta. Ruokia ja leivonnaisia on syntynyt, jonossa oottelis monta postausta ajalta ennen pääsiäistä ja sen jälkeen
En tiedä mistä johtuu, mutta mielikuvitukseton kausi ruokien suhteen jatkuu ja jatkuu. Valmiita reseptejä voi kyllä kokeilla ja tuunailla, mutta mitään uutta ei kyllä nyt synny
Minä olen tunnetusti kausi ihminen ja nyt se on tullut taasen huomatuksi aivan kokreettisesti. Sain viimme viikolla valmiiksi pitkään työnalla olleen villatakkini ja heti piti päästä aloittamaan seuraavaa projektia
Hyvää uutta vuotta 2015. Vuosi 2014 on takana ja edessä odottaa monta ihanaa asiaa. Blogirintamalla on tulossa muutama isompi projekti, jota kovasti odotan
Maitohorsman kukinta lähenee loppuaan, mutta vielä ehdin käydä poimimassa kukat horsmajuomaa varten. Juoman väri on huikaiseva ja maku raikkaan kukkainen
Parveke kausi on myös saatu v i h d o i n avatuksi. Pitkästä aikaa herkkuohjetta kehiin. -) Edellisestä leivonta postauksesta onkin vierähtänyt tovi jos toinenkin
Viimeisen kuukauden aikana meillä ei tervettä päivää ole nähty. Koko perhe on sairastellut enemmän kuin tarpeeksi ja tuntuu, että joka ikinen pöpö on päättänyt jäädä meille asumaan
1. Täyte. Hienonna keltasipuli ja selleri. Kuutioi leipäviipaleet. Paista selleri ja sipuli voissa. Lisää leipäkuutiot, timjami, laakerinlehti, suola ja pippuri ja sekoita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.