Päivä 14. Tom Yumitusta. Ihanainen, nuudelipaketistakin tuttu Tom Yam. Tänään piti taas kirjoittaa luento thaimaalaisesta ruuasta ja sen mausteista, mutta meni niin myöhäiseksi, että taidan säästää sen huomiselle
Meillä on käynnissä "kaapintyhjennys-viikot". Kaapeista löytyy vaikka mitä mistä loihtia ruokaa, mutta jostain syystä ne kaikki unohtuu sinne kaappien perukoille
D Viime viikolla lamppu syttyi päässäni & mieli alkoi tehdä thaimaalaista ruokaa. Meillä on toisinaan vaikeuksia keksi uusia ruokia, sillä välillä tuntuu että aina pyörii samat ruoat mielessä
Mitä mausteita laitan, jos teen thaimaalaista. Lähipiiristä tuli toive ja pyyntö, että kirjoittaisin siitä, mitä mausteita aloittelevan kotikokin kannattaisi hankkia
Kasvis on monipuolinen ruokakirja kasvisruuasta. Sen kohderyhmä on selkeästi kasvissyöjät, mutta irtoaa kirjasta inspiraatiota kaltaiselleni sekasyöjällekin
Muun muassa kokeilin minulle ihan uutta Thaimaalaista ruoanlaittoa. Viime aikoina olen tehnyt suolaisia postauksia enemmän kuin normaalisti, paprikoita, jauhelihalettuja, rieskaa, nokkosenleipää, avokado leipää
1 rkl thaimaalaista kalakastiketta. 1 rkl thaimaalaista kalakastiketta. Grilli on laitettu tälle vuodelle jo talviteloille, mutta tässäpä vielä yksi grilliin(kin) sopiva lihavarrasohje
En ole tainnut koskaan tilata ravintolassa tätä klassista thaimaalaista kanakeittoa, mutta arvelin sen olevan kokeilemisen arvoista, sillä kaikki maistamani thairuoat ovat aina olleet taivaallisen hyviä
Lauantaina kotikeittiössä leijaili kuitenkin pitkästä aikaa kookosmaidon, kaffirlimetin ja thaibasilikan vienot tuoksut, kun siellä vihdoinkin kokattiin thaimaalaista ihan oman käden kautta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.