2. 2. 2. 2. 2. J. u. s. t. o. k. a. l. i. n. T. ä. m. e. v. r. p. j. h. O. d. ,. E. -. y. (. N. w. Y. ). K. ö. I. F. 0. f. R. c. C. L. P. M. V. Ö. S. b. g. D. 1. 6. 9. 4. 5. A. t l
Tänään jaan teille uskomattoman herkullisen jälkiruokareseptin, jota testasin hiljattain. Moussen reseptin nappasin alunperin Kotiliedestä, mutta muokkasin sitä itse hieman
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. T. a. d. S. e. o. n. t. ä. s. N. i. m. l. k. y. u. j. -. ). p. r. h. v. w. ,. L. F. z. J. ö. R. b. g. P. (. 0. K. 4. 1. /. 8. V. c. 7. 5. 3. E. A. d l. t l
suolaa, kuivattua basilikaa, mustapippuria ym mausteita oman maun mukaan. Hän ei huomannut eroa jauhelihan ja härkiksen välillä, mutta keitetyt herneet eivät kuulemma miellyttäneet
Muokkasin ohjetta hieman (vähemmän sokeria, lisää suolaa, kahvia ja suklaata. 125 g voita. 2 tl pikakahvia. 2 kananmunaa. 2 dl vehnäjauhoja. 2 banaania. 2 dl vispikermaa + vaniljasokeria. Keitä kondensoitua maitoa 2-3 tuntia niin, että tölkki on koko ajan veden alla. 125 g voita. 2 tl pikakahvia. 2 kananmunaa. 2 dl vehnäjauhoja. 2 banaania. 2 dl vispikermaa + vaniljasokeria
"Man tager vad man haver. Kuten pyttipannun, myös lämpimien voileipien valmistukseen voi käyttää juuri niitä aineksia, joita kaapista sattuu sillä hetkellä löytymään, man tager vad man haver
On ollut hieman kiirettä kirjoitusten ja maantiedon aluetutkimuksen parissa. Kun kerran olen järkevä ihminen niin jätin tuon mantsan nelos kurssin (kaikista työläin minun mielestä) viime tippaan kirjoitusten kanssa päällekäin
2. 2. 2. 2. 2. T. u. n. t. ,. e. ä. i. j. o. l. a. p. h. d. s. k. r. m. A. y. f. ö. R. -. v. P. J. E. N. M. V. 1. g. c. 0. 5. (. ). 3. 8. K. S. L. H. O. ". k g. r k. t l. d l
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. L. u. p. a. m. n. i. t. s. o. h. j. e. l. ä. H. r. k. V. g. O. d. (. 1. 8. =. 0. c. ). 5. ,. y. ö. T. v. N. U. 6. b. E. K. 4. /. 3. A. J. *. 9. -. 7. P. M. ". ♥ L. o ,
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. L. a. u. r. C. l. d. e. i. n. F. c. h. o. t. H. m. -. s. j. p. y. ö. ä. k. v. T. V. ". g. w. W. ,. R. S. J. ). N. O. Q. A. U. I. E. G. (. 6. 4. 0. b. 1. +. 5. K. P. 8. M. /. 3. k g. m l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.