Näissä on todella mehevä, hieman mantelinen pohja, päällä ihana vadelma-vaahtokarkkimousse ja kaiken kruunaa raikas tuulahdus tuoreista vadelmista koristeluna
Meillä puolikkaita toisinaan jopa vaihdellaan, kun aamiaisella himoitaan vain ylä- tai alapaloja. Ihanan aamun sämpylät ovat siitä hauska tapaus, että niistä leipoutuu kaksi erilaista leipää
Kakun pohja on ihanan mehevä Devil's Food Cake-suklaapohja, kakun välissä ja päällä on ihana suklaatäyte/kuorrute sekä vielä raikas vadelmakermatäyte kruunaa kakun
Marengit on yksi puheenaihe usein eri leivontakanavilla, mietitään milloin sokeri lisätään, milloin sitruunaa tai etikkaa laitetaan, onko se tarpeellista, missä asteessa marengit olisi hyvä paistaa, mikä on helppo ohje
Olen erityisen kiinnostunut tofu-resepteistä. Tänään kokeilulistalleni pääsi kikhernepihvit. Selailin useampia reseptiä, ja muokkasin niistä oman versioni
Kääretorttu - jokainen meistä on tehnyt sen jo kotitaloustunnilla. Itse en ole lapsuuden jälkeen montaa kääretorttua leiponut - no tänä vuonna se asia muuttuu
Löysin reseptin viime kesänä selaillessani vanhoja Leivotaan-lehtiä (5/2015), kun etsin juhlatarjottavia viime syksyn juhliin. Paista uunin keskitasolla 12-14 minuuttia
-. -. -. U. n. o. h. d. i. s. t. e. a. l. u. p. ä. k. r. N. v. ö. O. m. y. K. j. J. E. í. ,. A. R. S. Ä. M. P. Y. L. T. (. 1. 5. ). 0. g. 6. 4. 2. V. d l
Viime Lauantaina Kuopiossa vietettiin tyttöjen iltaa Evitan kanssa. Yleensä, jos ollaan lähdössä illan viettoon korkataan perinteisesti skumppapullo ja siemaillaan sitä pitkin iltaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.