N. a. u. t. o. n. m. i. l. e. v. ä. h. r. s. k. -. E. j. ,. y. p. ö. d. T. K. M. I. L. 6. 3. ). O. J. 1. g. (. P. H. f. 5. 0. 2. ½. V. *. 7. z. S. &. <. 3 l. k g. r k
Kaupassa käydessä mieleen juolahti, että en ole pitkään aikaan tehnyt stroganoffia ja kun sopivasti siinä lihatiskin vieressä seisoskelin, tarttui mukaan pala naudan sisäpaistia
Nämä konvehdit sopivat täydellisesti vaikka ystävänpäiväherkutteluun tulevana tiistaina. Tein raakasuklaakonvehteja, joissa rapean ulkokuoren sisällä on pehmeää maapähkinävoita ja taatelitahnaa
Kokeilin ensimmäistä kertaa naudanlihaa paistetuissa nuudeleissa ja sehän oli tosi hyvää. Olen aina pelännyt että naudanliha jää helposti sitkeäksi, jos ei sitä osaa valmistaa oikein
Jos lihaksi käyttää esim naudan sisäpaistia, ei lihan erikseen hauduttaminen nesteessä ole tarpeen, vaan lihojen ruskistamisen jälkeen voi padan koota vuokaan ja laittaa uuniin kypsymään
) Tein tätä viime tiistaina, ja namia oli. Taas olisi tarjolla eräs näppärä arkiruokaresepti. Tykkään tällaisista nopeista pastavuuista, jotka voi ainakin osittain etukäteisvalmistaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.