Vapusta on kulunut jo muutama viikko, joten eiköhän taas olisi aika donitseille. Tällä kertaa emme kuitenkaan jaa tavallista reseptiä, vaan ihanien donitsimuffinssien ohjeen
Se on kevät jo pitkällä eli ei muuta kuin hauskaa kevättä kaikille lukijoille. Huomasin tässä että viimeinen blogi kirjoitukseni on piparkakkutalo kirjoitus
Nosta pullat pellille ja anna kohota. Voitele pullat munalla ja ripota päälle esim. Kohota pullat, voitele ja ripottele päälle stroisselimurua ja vanilijasokeria
T. ä. m. f. u. d. g. e. o. n. h. i. k. a. t. s. j. ,. p. v. r. O. l. y. R. ö. L. (. ). A. P. N. 4. -. S. F. U. D. G. E. K. M. 2. 1. 0. x. c. 5. J. /. V. I. b. d l
dippaa lusikka toffeeseen ja valuta päälle kylmää vettä hanasta. Jos toffee kovettuu tai muuttuu sitkeäksi (ei siis lennä lusikasta pois), toffeemassa on valmista
Liesi kannattaa pitää pienellä lämmöllä jotta toffee sulaa. Itse tykkään jättää toffeen ”kokkareiseksi”, jotta brownieen jää hieman erilaista rakennetta
Leivoin tänään 54kpl pyöreitä pullia, 20 niistä täytin laskiaispulliksi. Kaksi meidän perheestä haluaa pulliinsa mansikkahilloa (alempi kuva) ja muut haluaa syödä laskiaispullansa vadelmahillolla (ylempi kuva)
Vielä toinen kohotus, ennen kuin pullat laitetaan uuniin +220 C noin 25-30 min. Äitini on jo lähes 90 vuotias, mutta järki leikkaa kuin partaveitsi, mutta jalat eivät tahdo nousta enää entiseen malliin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.