Tänään oli tuhtia possupihviä balsamicokastikkeella. Pihvi oli niin iso, että yksi täytti koko pannun. Söin vain puolikkaan, siinä oli ihan riittävästi
Marinointi on hyvä tapa saada lihaan kunnolla makua. Muutaman tunnin marinointi maustaa lihaa, mutta yli vuorokauden kestävä öljypohjainen marinadi myös antaa myös mureutta
suolalla ja pippurilla tai pihvimausteella. Anna voin pehmetä huoneenlämmössä tai pehmitä mikrossa. Nostele seos lusikalla leivinpaperin päälle, muotoile pieneksi pötkäksi, kääri paperiin ja jähmetä jääkaapissa tai pakastimessa
Viime maanantaina vietettiin jälleen kerran Steak & bj päivää, niin myös meillä. Ei taida tästä päivästä tulla ihan ystävän päivän veroista hemmottelu päivää
K. e. i. t. o. k. r. j. a. h. s. u. n. v. ä. m. l. ,. E. p. y. d. M. T. 1. 7. V. 8. 0. ö. L. R. -. S. H. (. 4. ). 2. g. 5. 6. c. A. 3. b. P. B. C. D. 9. F. G. f. I. J. x. N. O. '. w. Y. U. Ä. W. Z. t l. a n. m m. d l
M. e. i. d. ä. n. k. o. t. ö. s. m. y. p. a. l. j. r. S. h. u. ,. v. L. E. T. P. -. K. (. ). 6. 0. g. 1. –. 2. /. ¾. 3. c. O. f. R. V. H. 5. G. t l. d l
V. i. k. o. s. t. e. n. y. ä. v. a. r. j. h. l. u. m. p. ,. (. b. ). S. G. -. d. g. L. K. I. /. f. 2. 0. 1. 3. ö. P. H. R. c. D. O. –. T. E. w. M. 9. 4. ½. N. d l. t l
Laita lehdet, oliiviöljy ja suolaa blenderiin tai surauta kastike sauvasekoittimella. Anna kyljysten vetäytyä muutama minuutti folion sisällä tai hiilloksen epäsuorassa lämmössä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.