Kuivakakut ovat kinkkisiä, sillä niistä joko pitää tai sitten ei. Itse olen karaistunut kuivakakkuihin jo pienenä, kiitos äitin tekemän mehevän tiikerikakun
1. Raaputa ja huuhdo sianpää ja laita se likoamaan isoon määrään kylmää vettä 1 vuorokaudeksi. 2. Laita sianpää ja vasikanliha kattilaan ja kaada päälle kylmää vettä niin, että lihat juuri peittyvät
Tämän reseptin olen saanut joskus vuosia sitten opiskelukaveriltani. Isoäidin suklaaleipien alkuperäisohje on peräisin arkkipiispatar Aune Simojoen vanhasta reseptivihosta
Hei rakkaat lukijat. Viidennen blogivuoden päättää AH. n koekeittiön perinnejoulu. Tämän vuoden joulupostausta varten en valinnut, niinkuin yleensä, pelkästään yhtä jouluherkkua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.