kuva on vaatimaton, vaikka tahna onkin ihanaaKesän suosikkitahnaksi on päässyt tonnikalatahna. pikkusuolaisina cocktailpaloina paahdetun leivän päällä ja kansanomaisena alkuruokana tahnapurkit (tonnikalatahnan lisäksi artisokkatapenade ja tsatzikitahna) pöydässä ja paahtoleipiä tarjolla, jolloin jokainen sivelee/kasaa keon leivälleen
Päivälliseksi helppoa ja hyvää. ) Savuporotäytteen tekaisee käden käänteessäTarvitset. 1 punasipulin. 2dl tuoreita tai pakastettuja suppilovahveroita1rkl voita 150g kylmäsavupororouhetta 1-4 tl piparjuuritahnaa (tän kanssa kannattaa olla varovainen, koska kaikki eivät tästä pidä
S. t. r. o. g. a. n. v. (. 2. h. e. l. ). 5. 0. u. d. s. i. ä. f. k. p. y. ½. 3. m. 1. j. ,. K. T. V. L. R. 4. ö. -. H. A. J. I. N. P. ". r k. d l. t l
Pese ja puolita uuniperunat. Voitele leikkauspinnat öljyllä ja mausta suolalla. Lado perunat leivinpaperin päälle pellille ja siirrä 200-asteiseen uuniin 30 minuutiksi
Nyt onki pari viikkoa vierähtäny blogihiljaisuutta. Ruokaa on kyllä tullu tehtyä monenmoista ja nyt on tarkoitus yrittää palauttaa niitä mieleen ja kirjoittaa tänne
Tää on mainio kesäruoka esim. lounaaksi, milloin ei tee hirveesti mieli mitään lämmintä ja tuhtia. Tässä kaksi lempi uuniperunan täytettä, mitä olen hionut vuosien saatossa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.