50 g
valkoista suklaatapitkän- tai suorakulman mallisia suklaakeksejä kakun reunojen koristeluun (tai savoiardeja)pätkä koristenauhaa pitämään kakku koossa
-. -. -. -. -. -. K. o. l. m. a. n. t. e. k. u. r. i. s. ä. j. v. O. h. y. ,. S. p. ö. M. H. T. R. g. J. d. 2. 0. 5. 1. V. (. 6. c. ). L. 3. A. Ä. 4. F. C. f. é. 7. 8. ". P. I. w. b. '. q. N. U. D. B. z. x. W. d l. t l
-. -. -. -. -. L. e. i. v. o. n. t. a. l. s. r. k. u. m. p. ä. T. ,. j. y. d. (. ). V. h. D. O. S. f. 8. 1. 0. P. 2. g. 4. ½. A. /. ö. 3. 5. c. K. E. x
Olen tehnyt tämän ohjeen jo syys-lokakuussa. 6 Kahvi- ja espressoautomaatin, jolla olen keittänyt aikoihin parasta kahvia. 5-2dl sulaa kookosöljyä. 1-2rkl amarettoa tai 1/2tl manteliaromia. 5-2dl sulaa kookosöljyä. 1-2rkl amarettoa
Taittele seos varovaisesti yhteen mascarpone-juuston kanssa ja lurauta joukkoon vielä ruokalusikallinen tai kaksi marsala-viiniä tai tujaus tummaa rommia
Italia-teeman kruunuksi tahdoin eilen vielä leipoa italialaisen juustokakun, Torta della Nonnan. Päädyin tekemään kakun Leila Lindholmin omalla ohjeella, jota on tuosta torta della nonnan haastavastakin ohjeesta (tai työläästä) muokattu yksinkertaisemmaksi
Testailin kakun tekemistä pari päivää ennen h-hetkeä ja nappasin tuosta koeversiosta varmuudeksi palakuvan, sillä pääkakusta sitä en olisi kuitenkaan saanut
Tiramisu on ysi ehdottomista suosikeistani, joten pitihän tätä kuppikakku-versiota kokeilla testlab. Sekoita kermavaahtoseos huolellisesti mascarpone-seokseen
-. -. -. -. -. -. -. -. -. T. i. r. a. m. s. u. o. n. h. e. l. p. j. ä. k. t. d. ,. v. M. K. y. ö. O. 2. 0. 7. 5. 1. (. g. ). c. 3. E. V. L. N. S. A. d l. t l
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi vatkaimella ja lisää valkuaisvaahto keltuais-mascarponemassaan. Kasta keksit puolittain jäähtyneessä espressossa (älä liota liikaa) ja lado keksit vieri viereen mascarpone- ja kaakaokerrosten päälle
Sillä lailla melkein vinksahtaneesti, etten ikinä halua tehdä sinua sokerikakkupohjasta ja epätoivoisesti yritän vältellä kaikki vadelma-, sitruuna- ym fusionmisut
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.