Suikaloi tomaatit ja asettele pinaatin päälle. Ota filotaikina pakkasesta ja taittele taikina auki. Puristele varoen pinaatista sula vesi pois ja asettele pinaatit vuokaan
Kaada vesi pois ja asettele parsat heti tarjolle tomaatinja munan kera. Kalttaa, kuori ja kuutioi ne. Kuori parsat varoen perunankuorimaveitsellä, aloita nupun alapuolelta ja kuori alaspäin, poista varsinkin tyven säikeiset osat
Viimeiset pienet pinaatinlehdet pääsivät täytettyjen lettujen taikinaa maustamaan ja herkulliset – mutta harmittavan pienet – porkkanat naposteltiin ihan semmoisenaan
Huuhtaise pinaatinlehdetja kuumenna esimerkiksi suuri kasaripannu. Vaikka voissa paistettuja kotimaisia ahvenfileitä tai savustettuja ahvenia on vaikea voittaa, eivät höyryttämälläkään valmistetut ahvenet ole kovin pöllömpiä, varsinkin kun niiden kera tarjoaa kivasti maustettuja kasviksia
Kuori ja hienonna valkosipuli. Laita liha, tomaatit ja valkosipuli kattilaan. Kaada päälle vesi ja mausta suolalla, chilillä, inkiväärillä, kurkumalla ja paprikalla
A. i. n. a. e. h. u. v. t. ä. d. k. m. l. s. ,. o. r. O. p. j. V. g. é. T. L. ". ö. y. S. H. M. 3. 4. J. K. I. R. E. Ö. N. Ä. P. 1. 9. 0. /. 2. -. <. _. 5. f. (. ). _ l. d l
Tämän helpon ja nopean herkun valmistamiseen tarvitset jonkinlaista sitkoista vaaleaa leipää. Idea näihin leipiin syntyi alun perin opiskelijavaihdossa Tanskassa
Tämä resepti on yhdestä suosikkikokkikirjastamme. Kuumenna oliiviöljy paksupohjaisessa padassa ja paista liha-palat pienissä erissä, kunnes kaikki ovat kauttaaltaan ruskistuneet
Lisäksi lehtikaali sisältää antioksidantteja jopa enemmän kuin monet marjat. Lehtikaali on aika kova eli sitkeä kaali syödä, joten marinoin sen, ensin poistin paksun lehtiruoteen ja pilkoin lehdet
Savustuspönttökin löytyy, mutta olin laiska enkä jaksanut vaivautua sen suhteen (vaikka isä onkin yleensä se joka hoitaa savustamisen), joten tein uunissa
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.