Kuori ja hienonna valkosipuli. Laita liha, tomaatit ja valkosipuli kattilaan. Kaada päälle vesi ja mausta suolalla, chilillä, inkiväärillä, kurkumalla ja paprikalla
Kaada vesi pois ja asettele parsat heti tarjolle tomaatinja munan kera. Kalttaa, kuori ja kuutioi ne. Kuori parsat varoen perunankuorimaveitsellä, aloita nupun alapuolelta ja kuori alaspäin, poista varsinkin tyven säikeiset osat
Sairastelut on onnellisesti lusittu ja ruokakin maistuu taas. Feta-lammasrullan ohje on Glorian Ruoasta ja Viinistä, mutta muokkaan ohjetta jatkoaajatellen
A. i. n. a. e. h. u. v. t. ä. d. k. m. l. s. ,. o. r. O. p. j. V. g. é. T. L. ". ö. y. S. H. M. 3. 4. J. K. I. R. E. Ö. N. Ä. P. 1. 9. 0. /. 2. -. <. _. 5. f. (. ). _ l. d l
Vihreät pavut tomaatin kera. Töissä tuli vähän hiiltynyt olo, kun kasvisruokailijoiden annos koostui perunasta ja kasviskastikkeesta sekä kiinankaalisalaatista
Tämän helpon ja nopean herkun valmistamiseen tarvitset jonkinlaista sitkoista vaaleaa leipää. Idea näihin leipiin syntyi alun perin opiskelijavaihdossa Tanskassa
Lisäksi lehtikaali sisältää antioksidantteja jopa enemmän kuin monet marjat. Lehtikaali on aika kova eli sitkeä kaali syödä, joten marinoin sen, ensin poistin paksun lehtiruoteen ja pilkoin lehdet
Savustuspönttökin löytyy, mutta olin laiska enkä jaksanut vaivautua sen suhteen (vaikka isä onkin yleensä se joka hoitaa savustamisen), joten tein uunissa
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
1. k. p. l. /. h. ö. b. r. o. i. e. n. t. a. f. ä. 2. -. 3. s. v. u. A. j. m. P. V. ,. T. G. (. ). S. y. H. R. d. B. c. K. 4. 0. 5. L. I. O. N. E. J. Ä. U. q. g. 6. z. M. *. =. –. D. ) l. d l
V. i. k. o. n. l. p. u. a. y. e. s. ä. j. t. r. h. m. v. d. N. M. L. P. A. -. R. ,. K. S. I. E. J. U. T. O. 1. 0. g. 2. ö. 5. (. c. ). 3. 7. b. é. d l. t l. m l
ne ovat nopea- ja helppotekoisia. Kevyitä, mutta niistä saa helposti myös tuhteja, jos nälkä on kova. Sfakioteksen taiteilijaresidenssissä vieraillessamme olemme tehneet munakkaita varsinkin silloin, kun suunnitelmissa on ollut päivä luonnossa tai kaupungilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.