Kodin tai mökin yrttipenkki voi olla ihana pelastus, kun kauppareissusta on aikaa. Spaghetticonburroesalvia oli valintani juuri tänään, kun kaapit huusivat tyhjyyttään
Tortellinit (myös tortelli / tortelloni koosta riippuen) on täytettyperinteisesti lihalla tai juustolla, mutta metehdääntortellinitkinkesälläyleensäkasvis/juustotäytteellä
e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. T. ä. m. a. n. o. s. 4. l. p. r. u. k. y. t. i. v. h. ,. j. P. d. N. ). . 2. 1. ö. 0. g. c. 3. 5. K. /. d l
Tortellinit (myös tortelli / tortelloni koosta riippuen) on täytettyperinteisesti lihalla tai juustolla, mutta metehdääntortellinitkinkesälläyleensäkasvis/juustotäytteellä
ravioleja, voita ja salvianlehteä. Kun minun pitää selittäämillainenitalialainenkeittiö on, usein sanon ettämelaitammeyleensäyksinkertaisia mutta maukkaita ruokia
La Cucina Italia-lehden innoittamana jatketaan munakoison kimpussa. Alkuperäisestäohjeesta jätin pois anjoviksen, koska tarvittiin kasvisruoka, ja korvasin sen isoilla kapriksilla
Tässä tulee taas tällainenkesäinenresepti, joka ei näin kylmillä ilmoilla ehkä ihan yksistään tarjottavaksi riitä, mutta kivan kevyeksi ja raikkaan makuiseksi primo piattoksi eli alkuruuaksi se sopii mielestäni syksylläkin
Risotoilla jatketaan. ) Toivottavasti tykkäätte, sillä risottoja on varmasti paljon luvassa lähiaikoina - elän nimittäin sellaista risottohuumaa, että ainakin tällä hetkellä mainitsisin senlemppariruoakseni, jopa pizzan ohi
Jos ajattelemme ruoan proteiininlähteitä ja ruokavalintoja ympäristön kannalta, niin tässä herkullisessa liharuoassa yhdistyvät "se pahin" eli naudanliha ja "se paras" eli pavut
Samoin kävi tämän Chili concarnen kanssa. Huijaus keittiössä Vol. Jos Chili concarnea jää kovasti yli. Olen pikkuhiljaa huomannut, ettäsoijarouhe on valtavan hyvä lihan korvike
Suositusta munakoisoherkusta on olemassaerinäisiäversioita, ja tämä on valmistettuTheGuardianin How to cook theperfectaubergine parmigiana - reseptiämukaillen
Tämä keitto on lähes tulkoon nimetön, koska vetäisinsen päästäni ja pääraaka-aineidenlistaaminennimeen tuottaisi jonkinlaisia hirmuisia yhdistelmiä, joidenoikeinkirjoitussääntöjenmiettiminen saattais tuottaa suurta tuskaa (taidan yleensäkinmennäsääntöjen sijaan mutu-tuntumalla, mikä eiole kovin suotavaa ja luulisi ihmisen jo jotakin vuosien saatossa oppineen
E. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.