T. ä. y. d. e. l. i. s. n. r. p. t. ö. m. o. a. v. j. u. P. h. R. b. g. k. -. ). S. 6. ,. ". (. 1. 8. 0. 2. V. K. ½. 3. –. J. L. M. f. N. E. 5. 4. A. k p. d l. t l. m i
Runebergin muistoksi leivoin Runebergin torttuja. Pidä torttua mehussa hetki (laske viiteen). Leikkaa pussin päähän pieni reikä ja ympäröi sokerikuorrutteella hillo
V. e. n. ä. j. k. i. s. a. r. A. l. t. I. m. o. u. v. S. 1. 8. 0. -. h. p. ,. P. 4. 7. 2. 5. B. y. E. g. J. d. ". K. N. ö. _. L. T. R. O. U. 9. 3. /. Y. c. (. ). _ l. d l
Mutta tykästyin tähän ohjeeseen ja varmasti käytän vastakin tätä kun brita-torttua teen. Pohja tehdään hieman eri tavalla kuin perinteisessä brita-tortussa
K. u. n. l. e. i. v. o. a. s. t. /. r. j. ä. k. y. ,. h. p. ö. d. m. g. M. 5. P. A. V. L. O. T. N. S. I. J. C. R. E. H. U. 1. 4. 8. 9. 2. (. -. ). c. 0. G. 7. t l. d l
R. u. n. e. b. r. g. i. t. o. k. l. v. a. y. h. m. p. s. N. ä. j. P. ö. O. d. ,. M. S. T. V. c. Y. L. J. I. E. (. 6. ). 1. 5. f. 0. 2. 3. K. 4. -. 7. A. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.