Lisää sitten tomusokeri ja mantelijauho. Kotona tehtyjen joulumakeisten ohjeita on valtava määrä. Tänään testivuorossa oli elämäni ensimmäiset Cake Popsit jouluisena versiona sekä kirjasta Mmmm Suklaa Italialaiset suklaatryffelit
Voitele 3–4 pitkänomaista leipävuokaa (vetoisuus yhteensä 4 l). Kypsennä 175- asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla noin 1 1/2 tuntia. Voitele limppuja paistamisen loppuvaiheessa vesi-siirappiseoksella 2–3 kertaa. * Saaristolaisleivät ovat parhaimmillaan 2–3 päivää valmistuksesta ja ne säilyvät pussiin pakattuina hyvin huoneenlämmössä
Homma hoituu yhdessä kattilassa, eli ei liikaa rasita aivosoluja. Siis aloitan varmaan kaikki postaukset sanoilla ”tämä on aivan Super”, mutta mutta… Tämä on siis aivan Super
Vaikka itsellä oli rankka työviikko takana niin jotenkin tämä viikonloppu auttoi palautumaan taas levolliseen tilaan ja mieli sai lepää poissa töistä ja arjen muista kiireistä
Olen todella huono syömään kasviksia ja hedelmiä suositusten mukaisen määrän verran. Tämä on nyt toinen mehukokeiluni laitteellani ja on yksi lempi tuorepuristettu mehumakuni
jauhelihalla, nakeilla, possunlihasuikaleilla yms. Itse teen kastikkeen aina sillai silmämääräisesti, eli en osaa sanoa mitään ainesmääriä kuinka paljon tulee mitäkin
Valmiista hampurilaisista löytyi kyllä hissukseen kypsennettyä naudan etuselkää, mutta sämpylät vaihtuivat valmiisiin grahamhampurilaissämpylöihin, salaatin virkaa sai hoitaa kurkku, tomaatti, paistettu sipuli sekä salaatinlehdet ja omatekoinen majoneesi vaihtui valmiiseen valkosipulimajoneesiin
En yleensä harrasta vaihekuvia näissä ohjeissani, mutta pullapitkon letitys on sangen hankala selittää ilman visuaalista apua, joten napsin muutamia pikaotoksia samalla kun väänsin pitkoja tänä aamuna
Sokeria laitoin mehuun hieman vähemmän kuin alkuperäisessä ohjeessa. Toki jos mehun haluaa olevan kunnolla makeaa, kannattaa tuota alkuperäisen ohjeen sokerimäärää noudattaa
A. a. m. u. l. i. s. k. ,. e. ä. o. n. p. v. t. j. K. h. y. r. J. ö. E. ". L. -. b. g. T. d. B. 1. 5. 2. 8. (. ). 0. 3. /. 4. ½. P. V. S. 6. c. C. 7. D. 9. F. G. f. H. M. I. x. N. O. '. w. Y. U. R. Ä. W. Z. é. a l
U. u. s. i. v. o. n. e. r. ä. h. t. y. k. l. m. p. a. j. K. d. ,. g. ö. J. I. V. 7. -. (. ). T. E. 1. 5. S. L. c. F. f. b. O. H. w. 4. 6. 2. 3. *. 0. Ä. A. M. d l
Bring the whole milk and salt to a simmer in a large, heavy-duty saucepan over medium-high heat. Simmer the milk mixture gently until curds form, usually one to two minutes
Ensi kerralla voisin laittaa ihan todella pienen palan mukaan. Ajattelin alkaa tekemään tuolle taaperolle mehuja nyt useammin ja mielessä onkin jo monta reseptiä, mitä haluan päästä pian kokeilemaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.