Kokeilin pitkästä aikaa itselleni aivan uutta tuttavuutta pastareseptien joukossa. ). Olin ostanut purkin ihanaista Galbanin ricottaa, joka oli tarkoitus käyttää pääsiäisen aikana erääseen piirakkaan, mutta sitä piirakkaa en koskaan tullut tehneeksi ja nyt oli ricotan päästävä käyttöön kun parasta ennen -päiväys alkoi uhkaavasti lähestyä
350 g fusillipastaa (minulla sitä ei ollut tarpeeksi, joten laitoin lisäksi farfalle tricoloria)400 g jauhelihaa1 rkl öljyä1 tl suolaaripaus rouhittua mustapippuria5 säilykepunajuurta2 rkl sinappikurkkusalaattia1 rkl kapriksia1 prk smetanaa3 dl maitoabasilikaa
6-8 annostaValmistus 1 tunti ja 30 minuuttia500 g Fusilli tricolore kolmiväristä kuviopastaa400 g sika-nautajauhelihaa500 g tomaattimurskaasuolaajauhettua mustapippuriaoliiviöljyä4 kananmunaa6 dl maitoapizzamaustettavoita persiljaahalutessasi voit jauhelihan joukkoon ruskistamisen aikana lisätä sipulia ja valkosipuliaKeitä suolalla maustetussa vedessä pasta (katso pakkauksen ohje, 10 minuuttia). ***6-8 portsjonitValmistus 1 tund ja 30 minutit500 g Fusilli tricolore kolmevärvilist pastat400 g sea-veisehakkliha500 g tomatikastetsoolajahvatatud musta pipartoliiviôli4 kanamuna6 dl piimapizzamaitseainetvôidpetersellisoovi korral vôid hakkliha pruunistamise ajal lisada hulka sibulat ja küüslaukuKeeda soolaga maitsestud vees pasta (vaata juhendit pakendilt, 10 minutit). 500 g Fusilli tricolore kolmiväristä kuviopastaa
Kolmas päivä ja jotain ihan muuta. Bataattia. Ipomoea batatas. Perunan kaukainen sukulainen. Nyt on jo jääkaappi soikeana intialaista, joten lounaat on varmistettu useammaksi päiväksi
n eri väristä paprikaa, siksi nimi on "tricolore". Nykyään minun pitää välttää hyylidraatteja, joten kun laitan lihaa en voi tarjota sen kanssa perunoita, perunamuusia tai pastaa/riisiä kovin usein
Keitä penne-pasta al denteksi ja valuta se lävikössä. Kypsennä fileesuikaleet pannulla ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja paprika ja halkaistu tuore chili
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.