R. i. e. h. a. n. u. k. p. s. r. ä. t. P. o. l. A. v. M. ,. T. j. y. m. d. N. Y. ö. b. J. K. B. (. -. ). 0. 5. g. 1. /. 2. 3. S. 7. E. V. Ä. I. H. L. '. c. O. >. 6. k g. d l. t l
En ole übertulisen ruuan ystävä joten pari chiliä siemenineen toi mulle sopivasti potkua. Omasta mielestäni Seinäjoella parasta kiinalaista ruokaa saa lähes 20 vuotta vanhasta ravintola Shuang Longista
Myskikurpitsasta on kyllä tullut mulle uusi lemppari, se on tämän syksyn aikana jossain määrin jopa sysännyt toisen suosikkini – bataatin- ykkössijalta
Kaupallisessa yhteistyössä K-ruoan kanssa. Saanko esitellä yhden mun lempi herkuista. Nyt kaupoissa on näkynyt ihania värikkäitä kaaleja, edullisesti kukka- ja parsakaalia
Michael Pollan on yhdysvaltalainen ruokakulttuurista ja ruokatuotannosta kirjoittava kirjailija, toimittaja, aktivisti ja tiede- ja ympäristöjournalismin professori
Moikka. Leivoin pitkästä aikaa pizzaa, tosin tällä kertaa pienellä twistillä. En ole koskaan leiponut makeaa pizzaa, mutta ajatus on pyörinyt mielessä jo pidemmän aikaa
MAKEAT CROISSANTIT (2 kpl). Huomenta vielä viimeisen kerran näin Brekkie-teemakuukauden merkeissä. Aamupalaohjeet loppuvat siis tähän mutta uusia reseptejä ilmestyy vanhaan tapaan joka tiistai, kuten aina ennenkin
Vihdoin onnistuin oikeanlaisen granolaseoksen kanssa. Granola on kuin mysli, mutta paahdettu rapeaksi. Granola on sekoitus pähkinöitä, siemeniä, hiutaleita, marjoja, hedelmiä, rasvaa ja makeutusta
Toinen pakollinen ainesosa on mangochutney, ja se sopiikin aivan loistavan hyvin tulisen paistetun kanasuikaleiden kera mutta myös ranskan kerma taltuttaa tätä tulisuutta
Tässä tapauksessa Ketjap Manis-kastike, joka on makeata soijakastiketta on sitä hivenen joten maista marinadia ennen kuin suolaat lihat juuri ennen grillaamista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.