Niin nuorista porkkanoista kuin sipuleistakin tulee hiilillä ihanan makeita. Nyt kun kesän ensimmäiset porkkanat ja sipulit ovat tulleet kauppoihin, voisin grillata näitä koko ajan
Paisti on nyt hiilillä peitetty kokonaan. Meillä tehtiin eilen illalla mökillä oikein rosvopaistia. Rosvopaistihan on suomalainen perinneruoka, joka valmistetaan maakuopassa
Grillaa kuumahkoilla hiilillä, niin että saat hyvän ruskean pinnan lihalle. Mikä metsäinen maku. Kaitasen tilan villisika on itsessään jo erinomaista lihaa, mutta villisian sisäfile kohoaa uuteen ulottuvuuteen, kun se grillataan männynoksaan keihästettynä
Juhannuksena tuli pääosa ruoasta grillailtua hiilillä joka päivänä mutta aattona koitettiin jotain mitä on jo pidemmän aikaa pitänyt testata, eli rosvopaistia
Jos grillaat hiilillä tai nuotiolla, niin malta odottaa hyvää hiilosta. Makkara, tuo suomalaisten vihannes pääsee aivan uusiin atmosfääreihin kun sitä käsitellään tämän kansallisruokamme arvoisella tavalla
Toiset vetelee kaasulla, semi-ammattilaiset hiilillä ja todelliset tekijät aidolla puulla. Mitä tässä alkaa ujostelemaan, asenteen täytyy olla kohdillaan niin ruokakuvauksen, kuin kastikkeen kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.