Suklaapäivät. Vaikka en ollut viime vuonna erityisen kiltti (ja sama meno taitaa jatkua tämän vuoden puolella), sain joululahjaksi annoskuvaukseen ihanteellisen makroobjektiivin
Viime lauantaina aloitin päivällispuuhat taas ennen aamiaista, tuolloin ei ollut aikaa viettää koko päivää keittiössä, vaan tiedossa oli ajastettu täsmäpäivällinen, joka valmistuisi minun ollessani aivan toisaalla
Ammumellit olivat itselleni täysin vieras tuttavuus ennen Lähiruoka & Luomu -tapahtumaa, joka järjestettiin huhtikuun lopulla Helsingin messukeskuksessa (lue juttu aiheesta toisesta blogistani)
Yksi vapaapäivä taas pyhitetty leipomiselle. Päivän suunnitelmat menivät aamuisen lääkärin takia pieleen, joten päätin sitten kunnolla hemmotella itseäni
Aasialainen keittiö tunnetaan maailmalla mausteisista ja herkullisista ruuista. Tyypillisesti ruoka kypsyy nopeasti wokissa ja sisältää lihaa, kasviksia ja riisiä tai nuudelia
Cocovin ja muita herkkuja valmiina nautittavaksi. Bongasin vasta vähän aikaa sitten kamerasta vanhoja kuvia ja niihin kuului kuvat viime huhtikuun raakakakku-workshopista Aalto Women in Busineksen kanssa
Makumatka Indonesiaan. Tämä on oikeaa pikaruokaa, kuten paistetut nuudelit yleensä. Ainoa aikaavievä asia on ainesten pilkkominen, mutta tässä ruuassa ei ole paljon pilkottavaa
Kuvan kuollut eläin ei ole BURSA. Se ei ole myöskään Antti eikä Lasse, vaan kovin hieno pala kotimaista rotukarjaa, jota on riiputettu vaatimattomat 9 viikkoa 2 asteen lämpötilassa
Taisin jo Farangin arvostelun yhteydessä mainita, että RAKASTAN aasialaisia curryja. Suosikkini on ehkä makumaailmaltaan pehmeän mieto massaman curry, mutta hyvänä kakkosena tulee ehdottomasti tulinen thai red curry
Miksikö rakastan thaimaalaista ruokaa. Sen lisäksi että se on herkullista ja omaleimaista, rakastan thaimaalaisten suhdetta ruokaan ja ruuan keskeistä osaa thaiden elämässä
Huijui, siitä on nyt vuosi kulunut, kun kirjoitin ensimmäisen postaukseni Jauhottomaan taikinaan. En tiennytkään kuinka paljon tulisin pitämään bloggaamisesta ja kuinka hauskaa se olisi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.