S. a. n. V. l. e. t. i. o. k. u. s. v. m. p. r. h. T. j. d. y. ä. g. ,. L. N. ö. c. z. -. J. ù. M. (. 1. 0. ). 3. 4. U. O. R. E. I. A. 5. Y. H. 2. x. P. K. 6. 7. 8. 9. b. à. d l. c m
M. u. r. e. a. h. d. t. s. m. n. l. j. i. p. ä. P. v. ,. k. S. o. y. g. f. T. ö. V. b. L. R. 1. 8. 0. -. J. I. A. O. ”. H. C. ’. K. c. F. 3. 2. 4. d l. t l
On tärkeää muistaa ottaaa liha hyvissä ajoin huoneenlämpöön ennen paistamista. Pihvi sai pippurisen pinnan Uunikasvikset tuunasin tällä kertaa lisäämällä sekaan aurinkokuivattua tomaattia
Naudanlihasuikaleet sain hyvään hintaan ja ne päätyivät tähän pataan. vie vatsan kautta ja liibalaaba. Mä en ehkä vatsan kautta tehnyt vaikutusta tuohon omaan mieheeni, mutta toivon että ruoka vaikuttais edes siihen, että se joka reissulta haluaa vielä takaisin kotiin palata
Argentiina, Italia, Meksiko, Malta… Eli kirjaimellisestijokaisesta maailman kolkasta. Kastikkeen voi tarjoilla kastikekannussa, josta jokainen voi lisätä haluamansa määrän
D. u. k. a. h. o. n. e. g. y. p. t. i. l. ä. m. s. ,. j. ö. N. r. d. -. v. (. ). M. –. E. B. . 2. 5. 0. b. 1. ½. /. ¼. +. L. ’. C. P. A. V. R. Y. K. S. c. G. f. w. z. W. x. T. d l
Huoneenlämpöön ennen käsittelyä. Maistele ja lisäile aineksia omaan suuhun sopivaksi. Lisää perunoiden päälle ja lisää toinen purkki kermaa päälle myös
Tarjoa pihvit porkkanamuhennoksen, höyrytettyjen herneiden ja perunalumen kanssa. Makuun sopii myös silputtu ruohosipuli jamarjasurvos tai kirpeä karpalokastike
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.