Lihaliemikastike oli niin hyvää, että olisin melkein voinut litkiä sitä suoraan kannusta. Gennaro puolestaan loihtii keittiössä mitä uskomattomampia makuelämyksiä yhdistäen italialaisia ja suomalaisia makuja ennennäkemättömällä tavalla
Heipä hei pitkästä aikaa. Ihanaa, että on tullut kevät ja ulkona alkaa vihertää. Ihan kohta on vappukin, saa kilistellä kuplivaa hyvässä seurassa ja pääsee Savoyn perinteiselle vappulounaalle
(Santa Marian tuotteet saatu yhteistyönä) Hyvään perusruokaan ei tarvita monimutkaisia vaiheita, vaan nopeasti kypsyvän lihan joukkoon tuodaan erilaisia makuja, jolla saadaan vivahteita sekä vaihtelua
Kun vaan joku aina kertoisi mitä sitä ruoaksi tekisi. Ruoanlaitto on ihan mukavaa. Itse kun olen tällainen "ruokavammainen", eli liha ja kana eivät minulle maistu, niin vaihtoehdot käyvät aika vähiin
J. o. u. l. p. ä. i. v. n. t. e. h. a. k. s. ,. d. j. m. R. O. r. (. -. y. ). g. I. K. L. ö. P. N. E. b. T. 4. –. 6. 1. 5. 2. &. 0. −. V. A. C. f. 8. M. 7. S. H. k g. d l
D. u. k. a. h. o. n. e. g. y. p. t. i. l. ä. m. s. ,. j. ö. N. r. d. -. v. (. ). M. –. E. B. . 2. 5. 0. b. 1. ½. /. ¼. +. L. ’. C. P. A. V. R. Y. K. S. c. G. f. w. z. W. x. T. d l
Näin tammikuisten paukkupakkasten aikaan on kiva tarjota vieraille suppilovahveropiirakkaa. Tämä on myös siitä hyvä piirakka, että se maistuu myös kasvissyöjille
Mutustellessamme kuivahkoa lounasravintolan brunssia, nieleskelin, kun kuuntelin mukavan uuden lounasseurani, Annikan, kertomusta siitä minkälaisia japanilaisia annoksia hänen miehensä loihtii heidän juuri ostamassaan ravintolassa Vallilassa
Hyvässä arki-illan ateriassa on niin paljon makuja, että sen keveyttä ei edes huomaa. Aasialaisten mausteiden pyhä kolminaisuus korianteri, valkosipuli ja chili toimivat näissäkin jauheliha-salaatti-nyyteissä makupohjana
Tykkään thaimaalaisesta ruuasta sekä raikkaan makumaailman että annosten esteettisyyden vuoksi. Thai-ruoka on monesti mausteista mutta kun voimakkaan makuiset kastikkeet tarjotaan riisin ja tuoreiden tai pikapaistettujen vihannesten kanssa, tulee kokonaisuudesta tasapainoinen
Jospa ottaisin kevyen aloituksen ravintola postauksella. Ravintola Farouge on ollut vuosia ”pakko käydä” -listalla ja vihdoinkin viime vuoden lopussa se tuli koettua
Jauheliha on usein arkiruokailun pelastaja. Broilerinjauheliha on kevyttä ja tuo mukavaa vaihtelua. Vielä kun katsoo maustekaappiin, voi tuntea itsensä tavallisena arkitiistaina peräti luovaksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.