FacebookTwitterLinkedInSähköpostitsePinterestTulostaTykkää tästä. Joku kokeneempi leipuri osanneeselittää mitä sitkon puuttuminen tekee maulle, paitsi palkitsee laiskat
Vaari naureskeli vieressä ja mummo ei meinannut uskoa, että olin oikeasti leipomassa kakkua vielä kolmannen kerran, mutta kaatoi mulle kuitenkin kahvikuppiin sokeria, antoi torilta ostettuja porkkanoita ja öljypullon mukaan
Lehdistä olen saanut jo monet maukkaat ja silmiähivelevät ideat kesäkauden kokkauksiin, mutta nyt Allt om matin syysnumero iski jättipotin aivan yllättäen, niinkin simppelillä ruokalajilla kuin punajuuripihveillä
Ja voi mahoton, kyllä tuli hyvää. Tämä taivaallisen ihanan makuinen ja rapea näkkileipä sai alkunsa, kun kaivoin kaapista vanhaksi meneviä tuotteita ja käsiini osui maissijauhopussi
Oululaisesta Cantinasta saa kyllä parempaa pizzaa, mutta niillä onkin kunnon uunit. Opiskelijabudjetti on alkanut käymään lompakon päälle niissä määrin, että vuosia mukana kulkenut Maku-lehti joutuu nyt jäämään
C. c. C. E. i. l. e. n. t. s. ä. v. o. a. u. m. d. r. g. ,. j. k. y. ö. p. h. b. O. 2. M. U. (. ). -. K. S. J. 0. ". A. 1. 5. V. L. 7. °. /. 3. 4. P. n l. d l
Viipaloi chili ohuiksi viipaleiksi ja kokoa kaikki ainekset salaatiksi. Cremefraichea. Yksi kiva possuresepti löytyy Misin Delistä, sieltä voipi kurkata ohjetta
Alkuperäisohje Viirun ja Pesosen keittokirja Sven Nordqvist ja Christine Samuelson. Tämä täydellinen, todella rapeiden ja herkullisten vohveleiden ohje oli pakko saada ylös jo ihan itseä varten
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.