Lehdissä pataruokaohjeidenyhteydessä puhutaan aina reippaasta ulkoilusta, mutta ajan voi käyttää vaikka sohvalla makoiluun ja hyvän kirjan lukemiseen, - tai päikkäreihin kuten minä tänään
A. n. k. a. c. o. f. i. t. ,. m. r. s. v. ä. l. ö. y. e. M. h. p. u. d. J. j. g. C. N. (. ). S. R. T. I. P. K. '. H. ’. Ä. 1. 5. 0. ½. –. -. 2. V. k g. t l
De luxe- kalapuikot Hasselbackan perunoiden ja fenkolin kanssa, ooh. Pakastimessa on ollut jonkin aikaa seitiä, jolle en ole oikein keksinyt sijoituskohdetta
L. e. i. v. o. t. a. n. l. h. d. u. m. r. s. 4. /. 2. 0. 1. ä. k. p. S. y. ö. j. ,. R. ". V. H. M. x. P. g. 3. f. K. (. ). c. 7. 5. -. A. O. &. ä L. d l. t l
Mutta tämänkin herkun voi viedä vielä askeleen pidemmälle, jolloin siitä tulee entistä parempi. Kiehauta kerma, siirappi, kaneli ja kardemumma kattilassa
Tämä suklaaherkku löytyi portugalilaisen ruokalehden sivuilta. Nopea käyttäminen kiehuvassa vedessä ja reunojen irrotaminen veitsellä lopulta onneksi auttoi eikä tarvinnut moussemaista jäädykettä lusikoida suoraan vuoasta
Sen makea kirpeys saa käden lusikoimaan kulhon viimeiseen pisaraan asti. Pico de Gallo säesti varsinkin Costa Rican puolella annoksia tuon tuosta, vaikka se alun perin Meksiko onkin peräisin
Ruuan voi tehdä valmiista äyriäiscocktailpakasteesta ja tai vaikkapa pelkistä katkaravuista (arroz de camarões tai arroz de gambas, katkojen koosta riippuen)
Sekoittele jäätelöä aina puolen tunnin välein, jottein se kiteydy. Sitä ennen kuitenkin halusin tehdä ikuisen suosikkini ja rakkaan jäätelömaun eli doce de leite jäätelön
M. a. r. s. k. u. n. 1. -. 2. v. i. e. t. ä. o. j. h. l. ,. D. d. m. p. P. y. b. ö. K. A. (. ). q. L. g. U. S. z. T. 0. /. 8. 5. V. 4. ". Ä. 3. 7. O. J. H. w. E. ) l. d l. t l. v )
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.