Laitoin pienehköön irtopohjavuokaan ja paistoin uunissa noin 180 asteessa 40-45 minuuttia. Hupsistaheijaa, enpä ole koskaan syönyt näin herkullista suklaakakkua
Sekoita hyvin tuorejuustojen, creme fraishen ja mausteiden kanssa. Hyvää kinkkuvoileipäkakku-reseptiä etsiessäni törmäsin Pullahiiren kinkkuvoileipäkakun ohjeeseen ja sitä oli testattava
Minusta paras ja pehmein pulla tulee juurikin veteen ja öljyyn tehtynä. Kohota pullataikinaa 30min. 10-15min (uunista riippuen). Usein leivon myös välikohotuksen jälkeen pullat valmiikiksi, kohotan 40min -> voitelen ja ja paistan. Kohotan melkein aina pullat uunissa 50'c jos teen yhden peltillisen vain ja kohotuksen jälkeen käännän uunin 225'c ja jatkan paistamisella n. 10min-15min (uunista riippuen) 5dl lämmintä vettä (+42'c)
- Mittaa kattilaan ja sekoita keskenään maizena, sokeri, suola sekä kaakaojauhe. Paras suklaakiisseli tehdään ehdottomasti maissitärkkelyksellä eli Maizenalla
Lisää kylmä tuorejuusto ja vatkaa, kunnes juusto on kokonaan sekoittunut voin ja tomusokerin sekaan. 0,25 tl vanilja-aromia. 250 g tuorejuustoa. 0,25 tl vanilja-aromia. 250 g tuorejuustoa
-. -. -. -. -. -. -. O. l. e. n. t. s. i. y. j. a. k. o. u. r. p. ä. h. ,. T. m. v. V. M. ö. S. F. P. d. 1. ½. (. 2. 0. 5. g. ). 3. 4. K. 7. H. d l. t l
kinkku-juusto-sipuli piirakka. Olihan tämä nyt ainakin hemmetin hyvää, jos ei ihan maailman parasta. Tällä kertaa korvasin vielä hiivan leivinjauheella, joten pohja oli enemmän piirakka-, kuin pizzamainen
Kinkussa saa olla reilusti makua, että kaikki palvi- tai savu- alkuiset on hyvä juttu. Ainut syy siihen miksi en osta valmista peruna-sipulisekoitusta vaan pelkkää perunasuikaletta on mun lapset
-. -. -. -. I. h. m. i. s. l. ä. o. n. u. r. j. a. t. e. k. y. p. N. ,. g. ". v. E. K. P. ö. T. Ä. M. O. A. V. L. S. U. R. H. 4. 5. d. 2. 0. 1. /. (. B. å. ). c. 7. 3. d l. t l
Mozzarella eli vajaa pallo tuoretta mozzarellaa. Pilko siis täytteeksi tulevat raaka-aineet valmiiksi ja raasta kohmeinen mozzarella raastimen karkeimmalla terällä
-. -. -. -. -. -. -. M. a. n. s. i. k. v. l. o. u. m. e. p. h. j. 2. 4. 0. g. r. D. t. ä. 1. y. F. d. 5. (. ). 3. ½. ,. L. c. ö. P. T. S. V. K. A. ♥ l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.