Olen kyllä jo aikaa sitten kuullut tuorepuuroistaja nähnyt niiden reseptejä blogeissa ja lehdissä, mutta nyt vasta tulin itse kokeilleeksi tuorepuuron tekemistä
Noh, ei auta näillä mennään ja toivottavasti pian saadaan lunta taas maahan. Tässä tämän aamuinen tuorepuuro, jonka illalla laitoin jääkaappiin tekeytymään
Ajattelin niiden sopivan lähinnä leivonnaisiin ja hilloihin, joten minulla saattoi osa marjoista jäädä syömättä, kun en jaksanut syödä makeita herkkujajatkuvasti
Minun mielestäni ajankohtaisintuorepuuro juuri nyt on mansikka-mustikkatuorepuuro. Mansikoita saa vielä (juuri ja juuri) ja mustikkakausi on kivasti jo startannut
Halusinkin siksi lisätä tähän postaukseen myös herkullisen gluteenittoman tuorepuuron (resepti jäljempänä alla), jota olen nyt syönyt hymy huulillani muutamana aamuna
Vaikka itse syön eläinperäisistä ruoka-aineista edelleenkin kalaa ja maitotuotteita, niin yritän pitää niiden käytön minimissä ja korvaan maidon jollain muulla aina kun se on mahdollista
hiilarit tulevat kauran lisäksi marjoista, ja proteiinin lähteinä toimivat rahka ja chiansiemenet. Tuorepuuro on tietysti herkullisempaa muhittuaan yön yli kylmässä, mutta tajuttuani haluavani sitä aamupalaksi vasta näin aamulla, tein hela hoidon lasten syötyä valmiiksi ja nautin herkun ihan saman tien
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.