Yleisestä käytännöstäni poiketen illallistin Smörissä kahdesti ennen tämän arvostelun kirjoittamista, sillä ensimmäisellä kerralla minulle ei tullut varmaa oloa siitä, kuinka monta tähteä ravintolan tulisi ansaita
Rankkasateet ja ukkosmyrskyt aiheuttivat hiekkavalumia tiellemme ja koimme aiheelliseksi palkita koko päiväisen aherruksemme pienellä ravintolaillallisella
"1928 Pekka ja Anni Aschan avasivat Turkuun ranskalais-venäläistyylisen leipomo- ja konditorialiikkeen, jonka yksi suosituimmista tuotteista oli käpykakku
Heissan. Loma lähenee loppuaan ja meidänkin auto on pakattu ja määränpäänä rakas Turku. Tämä viikko on sitten tullut oleskeltua täällä napapiirin pohjoispuolella, missä lunta riittää yli metrin verran ja siksi minun olikin pakko lisätä muutama itse ottamani talvinen kuva tuohon alkuun (sorry)
"Tavallinen kansa söi purupihkaa ja kuivattuja marjoja aina 1750-luvulle saakka, jolloin sokerin käyttö kodeissa lisääntyi Turkuun perustetun sokerinpuhdistamon myötä
Kaikki vaikutteet tulevat aina jostain. Hunajanauriiseen tutustuin kunnolla vasta viime keväänä, ravintola Smörin keittiössä, kun kuvasimme Turku lautasella 2 –kirjaa
Englantilaisista perinteistä parhain täytynee olla iltapäivätee, afternoon tea. Kolmikerroksiselle tarjottimelle kootaan kokoelma suolaisia ja makeita suupaloja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.